Desert Operations

399
rangeringer
8.3
Orkenoperasjoner er et gratis militært strategi MMO-spill. Som mange RTS-spill, må du høste ressurser og utvide basen din for å få nye muligheter. Bli leder for din nasjon, delta i taktisk krigføring og dominer spillet. Dette spillet legger dine strategiske og økonomiske ferdigheter opp mot tusenvis av spillere over hele verden.

Ørkenoperasjoner

Bygg, utvid og kommander en militær sivilisasjon - alt i nettleseren din. Ørkenoperasjoner gir deg kontroll over en hæroperasjon i ørkenen. Du må utvide basen din, bygge og oppgradere enheter for å øke kampkraften din og dominere spillet ved å være den mektigste lederen.

Bygging

Å bygge strukturer er det første stadiet for å skape en funksjonell base. Hvis du gjør det, vil du låse opp flere alternativer, flere bygninger og mer land for deg å utvide til, og utvikle en massiv base med avanserte evner. Du vil også låse opp oppgraderinger for enhetene dine. Når du har bygget basen din, kan du ta den med til fellesskapet og sette den på prøve.

Samfunn

Sett din base på prøve i en online trefning mot andre spillere for å se hvem som har den mest episke basen og avanserte militære makter. Chat med andre spillere eller spill med vennene dine.

Lignende spill

Vil du spille mer gratis strategi- eller MMO-spill? Sjekk ut noen av titlene nedenfor.

Forge of Empires er en strategi som bygger MMO der du bygger en sivilisasjonen fra steinalderen til moderne tid.

Hvis du liker futuristiske sci-fi-temaer i MMO-strategien, kan du sjekke Spill for galaksen. Bygg en base i verdensrommet, og kjemp mot fiendene dine for galaktisk overlegenhet.

Feudal Wars er også et utmerket RTS-spill med base-building og kamper satt i den feudale æra.

Utvikler

Gamigo lagde dette spillet.

Plattform

nettleser

Gjennomgangsvideo

Kontroller

Mus og tastatur

Annonse
Vis Mindre
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse