Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Desert Riders: Car Battle Game

Vurdering:
9.2
(26,620 stemmer)
Utvikler:
SayGames
Løslatt:
februar 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Desert Riders: Car Battle Game er et avslappet skytespill der du kjemper intense kamper fra et våpenutstyrt kjøretøy. Bekjemp ulike fiender med et utvalg våpen, biler og oppgraderinger. Riv andre biler i filler og kjemp mot vanskelige sjefer. Dykk ned i ørkenen og begynn å skyte!

Slik spiller du

Bli med på spennende bilkamper

Desert Riders byr på en engasjerende opplevelse med enkle kontroller for sømløs kamp. Utfordre deg selv mot forskjellige fiender, inkludert motorsykler, sportsbiler, politibiler og pansrede lastebiler. Når du sprenger kjøretøy, river du dem i filler i en tilfredsstillende ødeleggelse. Utfør skytinger fra bilvinduet nær bygninger i sakte film for bonusbelønninger, samle eliminasjoner for å komme videre i nivåene og få ekstra poeng for treffsikre hodeskudd!

Naviger deg gjennom apokalyptiske verdener

Beveg deg gjennom dystopiske landskap med forskjellige utfordringer og terreng. Test ditt mot i spesielt krevende sjefer eller vis frem din slagkraft og rusting i en spektakulær framvisning av dominans.

Det er massevis av nye gjenstander og oppgraderinger å låse opp. Hver gang du fullfører en verden, låser du opp to nye våpen som du kan bruke i kommende kamper. Når du når neste område, kan du utstyre deg med disse våpnene og andre power-ups som helse og rustning.

Bruk power-ups

Velg blant flere forsterkere i begynnelsen av hvert nivå for å forbedre spillet ditt. Med alternativer som varierer fra laser- og plasmavåpen til lyn, rustning og helseforsterkninger, kan du tilpasse deg hver utfordring for maksimal effekt.

Oppgrader og tilpass kjøretøyet ditt

Erobre nivåer og nå milepæler for å låse opp skattekister fylt med belønninger. Bruk gevinstene til å modifisere og forbedre kjøretøyet ditt på bilverkstedet. Lås opp en mangfoldig samling biler, inkludert retro- og sjeldne modeller, og tilpass turen din med over 70 alternativer for hjul, støtfangere, eksos, motorer og lakkjobber.

Dette skyte- og bilspillet har alt: hurtigspilt gameplay, halsbrekkende spenning, kule biler og våpen. Sett deg bak rattet og bli med på actionen! Spill Desert Riders på nettet nå og ta en tur!

Flere spill som dette

Har du fullført Desert Riders: Car Battle Game? Hvis du liker spill med ødeleggelse og kaos, er det mange flere å spille. Sjekk ut BattleDudes og Time Shooter 2 for mer blodbad!

Utgivelsesdato

  • Juni 2020 (Android og iOS)
  • Februar 2024 (WebGL)

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse