Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Dwarves: Glory, Death, and Loot

Vurdering:
9.4
(9,408 stemmer)
Utvikler:
Ichbinhamma
Løslatt:
desember 2022
Sist oppdatert:
august 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Klassifisering:

Dwarves: Glory, Death, and Loot er et actionspill der du leder en hær av dverger til seier gjennom ulike slag. I dette automatiske RPG-spillet kan du tilintetgjøre orker, bekjempe troll og kjempe mot drager. Du vil oppleve ære, død og enorme mengder bytte!

Slik spiller du

Lær deg tauene

Hvis du ikke er kjent med Dwarves: Glory, Death, and Loot, anbefaler vi at du begynner med opplæringen. Her vil du bli veiledet gjennom det grunnleggende og komme i gang med din første kamp.

Bygg opp hæren din

Start med å kjøpe våpen med startgullet ditt. Du kan utstyre dvergene dine med disse våpnene umiddelbart, sammen med annet tilbehør til dvergene i gjengen din senere i spillet.

Finn en kamp

Når du har satt opp dvergehæren din for kamp, klikker du på reroll-knappen for å se etter en kamp. Du vil få 3 valg. Klikk på en du vil spille og se hæren din kjempe! De vil automatisk kjempe mot fiendene. Ferdigheten ligger i hvordan du forbereder hæren din for krigen.

Bygg opp ferdighetstreet ditt

Som du gjør fremskritt i spillet, vil du låse opp flere gjenstander og få en stadig større hær. Dette fører til økt vanskelighetsgrad. Det er et ferdighetstre der du kan bruke ferdighetspoengene dine for å forbedre evnene til hver enhetstype.

Flere spill som dette

Etter at du har fullført dvergenes erobring, kan du besøke vår side med roguelike-spill for flere avhengighetsskapende titler som dette! Endless Waves Survival er et utmerket valg som vi er sikre på at du vil elske å spille i denne kategorien.

Funksjoner

  • Bygg opp en hær av dverger
  • Utstyr dem med forskjellige våpen
  • Se dem kjempe mot ulike fiender
  • Gjør dem sterkere med ferdighetstreet

Utgivelsesdato

Desember 2022

Utvikler

Dwarves: Glory, Death, and Loot ble utviklet av Ichbinhamma.

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Steam

Sist oppdatert

Aug 02, 2023

Annonse
Steam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse