Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

RPG Spill

Historien om rollespill

Det opprinnelige rollespillet ble kalt bordrollespill. Disse spillene utføres gjennom diskusjon, ikke fysisk utførelse av karakterenes handlinger i sanntid, slik som i live action-rollespill (LARP). Spillemesteren bestemmer reglene og sørger for at alle spillerne følger reglene. I 1974 ble en versjon av Dungeons & Dragons utgitt på elektroniske medier. Disse datarollespillene var påvirket av elektroniske spill og kan deles inn i enspiller- og flerspillerspill.

Nye rollespill

Rollespill har utviklet seg mye siden bordrollespill, selv om de fortsatt er svært levende og populære. Akkurat som frittstående rollespill som WoW og Final Fantasy XIV, er det også mange spill du kan spille på nettet uten å måtte laste ned noen filer. Et av de mest populære rollespillene, Runescape, var opprinnelig et gratis nettleserspill.

De beste gratis rollespillene

Som du kan se på siden, er det mange valgmuligheter. Derfor har vi håndplukket 5 gratis rollespill som du absolutt bør sjekke ut!

  • Eliatopia – et nettbasert rollespill som foregår i en utenomjordisk fantasyverden.
  • Goodgame Empire – et klassisk MMO-strategispill som foregår i middelalderen.
  • War Lands – et roguelike ARPG-spill der du kjemper og oppgraderer karakteren din.
  • Shakes and Fidget – et legendarisk nettleserbasert rollespill med en satirisk vri.
  • Duck Life: Battle – en åpen verden-utgave i Duck Life-serien!

Flere nettrollespill

Det er mange flere flotte titler på denne siden. For eksempel er Dynamons World fortsatt et av de mest populære rollespillene i denne seksjonen. Gå gjennom resten av vår omfattende samling for å oppdage flere utmerkede skjulte titler, og tagg CrazyGames på TikTok hvis du lager spillvideoer!


Spill den beste online RPG Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Firestone Idle RPG og mye mer akkurat nå!
Vis Mer