Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Fish Eat Getting Big

Vurdering:
8.6
(99,020 stemmer)
Utvikler:
RHM Interactive
Løslatt:
juni 2023
Sist oppdatert:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Fish Eat Getting Big er et avhengighetsskapende arkadespill hvor du svømmer rundt i havet og spiser mindre fisk for å vokse i størrelse! Samle vennene dine og delta i lokal flerspillermodus med opptil tre spillere!

Slik spiller du

Jakt på fisk i havet

Utforsk havets dyp og møt et bredt utvalg av fiskearter. Du kan spise enhver fisk med lavere nummer enn deg. Hvis du prøver å spise en fisk med høyere nummer, vil du dø og måtte starte på nytt.

Blir til en fryktinngytende predator

Mens du progreserer, vil fisken din bli mer aggressiv, større og mer rovdyraktig. Fortsett å gnage på ulike skapninger i havet til det begynner å dukke opp mer eksotisk sjøliv. Du kan fortsette å spise alle levende vesener i havet helt til du gjør en feil og dør.

Kjøp og oppgrader skinn

Hver gang du dør, tjener du gull som du kan bruke til å kjøpe nye havbakgrunner og fisketyper. Mengden gull du tjener, reflekterer poengsummen din på tidspunktet du dør. Det er også mynter spredt rundt i havet som du kan samle.

Inviter vennene dine

Du kan ta med opptil to venner i spillet og konkurrere om å bli den største fisken i havet! Hver spiller kan velge en unik fisk og bli med i spillet for å konkurrere mot hverandre.

Flere spill som dette

Når magen din er full av fisk, kan du prøve noen flere av våre populære .io-spill. Du vil kanskje også like å spille andre arenaspill i denne kategorien, som Diep.io og Snake.io.

Utgivelsesdato

Juni 2023

Utvikler

Fish Eat Getting Big er laget av RHM Interactive.

Plattform

Nettleser

Sist oppdatert

Sep 01, 2023

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse