Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Diep.io

Vurdering:
8.4
(161,380 stemmer)
Utvikler:
Matheus Valadares
Løslatt:
april 2016
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Diep.io er et overlevelsesspill hvor du kontrollerer en sirkel bevæpnet med en kanon. Målet er enkelt - beveg deg rundt på kartet og ødelegg de andre spillerne samtidig som du forbedrer og oppgraderer din egen sirkel.

Slik spiller du

Skudd for å gå opp i nivå

Diep er et enkelt .io-spill som foregår på en stor arena. Du begynner som en grunnleggende nivå 1 tank. Utforsk kartet ved å skyte på forskjellige blokker for å gå opp i nivå. Det er best å gjøre dette en stund før du prøver deg på andre motstandere, siden hvert nivå du går opp gir deg et oppgraderingspunkt å bruke på ett av de 8 områdene for oppgradering.

Oppgrader din egen Diep-sirkel

Det finnes 8 forskjellige statistikker du kan oppgradere. Disse er helsegenerering, maksimal helse, kroppsskade, kuleskjelighet, kulepenetrasjon, kuleskade, omlasting og bevegelseshastighet. Tenk nøye gjennom valgene dine, siden du kun har et begrenset antall ferdighetspoeng, og disse blir vanskeligere å skaffe etter hvert som du går opp i nivå.

En spiller kan konsentrere seg om å øke skadeskraften og hastigheten til kulene for å få mer slagkraft. Alternativt kan en spiller konsentrere seg om helse og regenerering for å øke overlevelsesdyktigheten. Spillere tjener flere ferdighetspoeng etter hvert som de påfører skade og går opp i nivå.

Prøv forskjellige spillmoduser

Det finnes også et utvalg av spillmoduser tilgjengelig. Hovedmodusen er en "fritt for alle" - der hver spiller er for seg selv. Andre spillmoduser inkluderer tag, labyrint, 2 lag, 4 lag og dominans. Utforsk de ulike spillmodusene og se hvilke som passer din spillestil.

Glem heller ikke å velge farge på sirkelen din og en passende spillerkallenavn!

Flere spill som dette

Dette spillet er tilgjengelig på nettleseren og gjennom appbutikken. Sjekk ut Agar.io for et annet legendarisk IO-spill eller prøv noen andre populære spill som Cubes 2048 og Mini Royale: Nations.

Utvikler

Diep.io er laget av Matheus Valadares.

Utgivelse

April 2016

Plattformer

Diep.io er tilgjengelig som et nettleserspill (med HTML5), som en Android-app og som en iOS-app.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse