Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Diep.io

Vurdering:
8.3
(134,936 stemmer)
Utvikler:
Matheus Valadares
Løslatt:
april 2016
Sist oppdatert:
juni 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Diep.io - det vanvittige overlevelsesspillet med skyting. Det finnes mange io-spill der ute, men kanskje ingen er så morsomme som den fantastiske hiten Diep.io. I dette spillet må spillerne kontrollere sin egen sirkel bevæpnet med en dødelig kanon. Målet er enkelt - beveg deg rundt på kartet og ødelegg de andre spillerne mens du oppgraderer og forbedrer din egen sirkel.

Spillet kan virke enkelt, men det er forskjellige aspekter, som oppgraderinger og kart. Det finnes en rekke tankklasser å velge mellom - hver med forskjellige våpen. Valget av våpen er viktig og bør tilpasses spillestilen din.

Spillerne kan oppgradere 8 forskjellige ferdigheter - helseregenerering, maksimal helse, kroppsskade, kulens fart, kulepenetrasjon, kulens skade, opplasting og bevegelseshastighet. Tenk nøye gjennom hvilke ferdigheter du vil oppgradere ettersom spillerne har en begrenset mengde startpoeng å bruke.

En spiller kan for eksempel konsentrere seg om kulens skade og fart for å få mer skyteevne. Alternativt kan en spiller konsentrere seg om helse og regenerering for bedre å kunne overleve. Spillerne tjener flere ferdighetspoeng mens de gjør skade og stiger i nivå.

Det finnes også en rekke spillmoduser tilgjengelige. Hovedmodusen er en "free for all" - der alle spillerne kjemper mot hverandre. Andre spillmoduser inkluderer tag, labyrint, 2 eller 4 rustninger og dominans. Prøv de forskjellige spillmodusene og se hvilke som passer spillestilen din.

Husk å velge sirkelfarge og en passende gamer tag også!

Spillet er tilgjengelig på web og gjennom app store. Dette episke flerspillerspillet er laget av skaperen av agar.io - en annen populær io-tittel. Gi det en prøve i dag, og se om du kan bli kronet konge eller dronning av arenaen. MooMoo, , Slither, Agar, ... Listen over flerspillerspill .io blir stadig lengre! Diep.io er et nytt tillegg der du kontrollerer en tank og skyter ned motstandere og hindringer. På denne måten kan du oppgradere tanken din mens du prøver å overleve så lenge som mulig.

Utvikler

Diep.io er laget av Matheus Valadares, samme utvikler som Agar.io. Griffpatch har laget denne Scratch-versjonen, men du kan fortsatt spille den andre versjonen her.

Utgivelse

April 2016

Plattformer

Diep.io er tilgjengelig som nettleserspill (med HTML5), som Android-app og som iOS-app.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse