Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Fork N Sausage

Vurdering:
9.0
(54,804 stemmer)
Utvikler:
SayGames
Løslatt:
mai 2024
Sist oppdatert:
juni 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Fork N Sausage er et sprøtt puslespill der du navigerer en livlig pølse gjennom en rekke sprø hindringer for å nå gaffelen din. Snu, vri og sprett deg gjennom nivåer fylt med humor og utfordrende fysikkbaserte gåter. Bevis ferdighetene dine og se om du virkelig kan klare deg godt nok i dette morsomme og actionfylte eventyret!

Funksjoner

★ Hundrevis av nøye utformede og djevelsk vanskelige fysikkgåter som setter deg og din lille pølse på prøve i det moderne kjøkkenets harde, skarpe og hvitevarefylte verden. Vipp ut og sprett av veggene til du endelig mestrer kreftene som er i spill på hvert nivå og finner veien til din elskede gaffel.

★ Gå videre i spillet for å låse opp spennende nye mekanismer. Med noen få nivåers mellomrom får du en pakke med en ny fancy kjøkkenredskap eller sprø dekorasjon - gryter, panner, brødristere, vifter, sag, tredemøller, gelé, kniver 🔪, bomber 💣, porter, gummidukker og mye mer. Disse kan enten hjelpe pølsen din med å sprette og vippe på vei til gaffelen eller stoppe den (og kanskje til og med skjære den i biter), men de vil garantert bidra til den vanvittige moroa.

★ Opplev ekstra vanskelige sjefsnivåer for en utfordring som virkelig får hjernen og koordinasjonen din til å jobbe, da flere spillmekanismer slår inn samtidig for å skape tøffe, men tilfredsstillende hinderløyper.

★ Samle opp alle myntene du kan på nivåene for å spare til kule nye tilbehør - solbriller 🕶️, en høyhatt, boksehansker, en kokkelue og dusinvis av andre samleobjekter som får pølsen din til å se appetittlig ut.

★ Ta tak i nøklene når du finner dem for å snu plater og få ekstra belønninger 🎁. Du får også sjansen til å spinne hjulet for å få flere mynter eller mystiske premier.

★ Fullfør flere nivåer for å låse opp nye steder, og se hvordan gaffelen din og pølsevennen utforsker hele det vakre og sprø husholdet.

★ Geniale mekanismer kombineres med kule figurer og kreativ lyddesign for å skape en herlig tegneserieverden som er søt, morsom og avslappende for spillere i alle aldre.

Utgivelsesdato

  • Februar 2021 (iOS)
  • Juli 2021 (Android)
  • Mai 2024 (WebGL)

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

Jun 10, 2024

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse