Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Geometry Game

Vurdering:
8.6
(724,139 stemmer)
Løslatt:
mai 2016
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Geometry Dash Online er et gratis side-scrollende plattformspill som spilles i takt med musikalske rytmer. Dans deg over og under hinder for å holde det musikalske momentumet i live. Hvis du snubler, er det tilbake til begynnelsen!

Dette spillet ble vår families besettelse i løpet av nedstengningen, men vi har nylig begynt å spille det igjen. Kombinasjonen av enkle kontroller og høyt utfordringsnivå bidrar til en morsom opplevelse vi alle kan nyte. Fordi spillet følger musikken, er det også en god måte å utvikle barnas følelse for timing og musikalitet. Noen ganger har vi til og med spilt det når barna har lagt seg, for å se om vi kan forbedre ferdighetene våre til neste familiesession.

Anmeldelse av FamilyGamingDatabase.

Slik spiller du

Firkanten beveger seg automatisk i Geometry Dash. Alt du trenger å gjøre er å klikke for å hoppe når det er nødvendig, og bruke opp/ned-tastene for å styre kjøretøyene. Måten du unngår hinder på er ofte synkronisert med musikken, så sørg for at lyden er på og nyt opplevelsen!

Mens du beveger deg gjennom nivåene, vil du oppleve forskjellige seksjoner med kule nye melodier, farger og evner som krever ekstra oppmerksomhet. Det er en fantastisk musikalsk reise!

Geometry Dash's historie

Ifølge utvikleren RobTop startet Geometry Dash uten en klar visjon. Det kunne ha beveget seg i hvilken som helst retning. Det startet som en mal med en kube som kunne krasje og hoppe, og utviklet seg til det populære spillet det er i dag.

Da spillet først ble lansert, het det Geometry Jump og hadde bare syv nivåer. Senere ble det omdøpt til "Geometry Dash". For øyeblikket finnes det fire gratis versjoner av spillet, hvorav den ene er "Geometry Dash Lite", som nå inkluderer de første 13 nivåene fra fullversjonen.

Anmeldelser

Spillet har fått positive anmeldelser fra kritikerne. Softpedia roste spillets stil og sa: "Selv om det kan bli litt frustrerende til tider, kan du alltid fullføre nivåene ved hjelp av praksismodusen, for deretter å utforske de mange forskjellige brukerlagde nivåene."

Geometry Dash-spill

Hvis du liker å spille Geometry Dash gratis i nettleseren din, bør du sjekke ut Geometry Dash Subzero.

Musikkspill

Hvis du liker spill som spilles i takt med musikalske rytmer, bør du også sjekke ut FNF, et populært freestyle-musikkspill. Hvis du vil ha litt tullete moro, vil Blob Opera gi deg masse underholdning!

Spilletips

Det beste tipset er å time bevegelsene dine i takt med musikken. Vær rolig. Spillet blir mye enklere hvis du ikke er stresset! Øv deg! Etter hvert vil du bli bedre på de subtile bevegelsene som trengs for å komme videre. Del prestasjonene dine med andre og lær av andre spillere.

Funksjoner

  • Utfordrende nivåer som varierer i vanskelighetsgrad fra vanskelig til nesten umulig
  • Enkle kontroller som gjør det intuitivt å lære spillet fra starten av
  • Fremragende musikk som motiverer deg til å komme til neste del av banen
  • Morsomt gameplay som er synkronisert med rytmen!

Plattformer

Geometry Dash er tilgjengelig på alle plattformer: nett, Android, iOS og Windows-telefoner.

Utvikler

Spillet ble opprettet av RobTop Games for mobil før det ble portet til PC som Geometry Game.

Denne Scratch-versjonen er laget av Griffpatch.

Kontroller

  • MELLOMROM / piltast OPP = Hopp
  • HOLD NEDE MELLOMROM / piltast OPP = Multi-hopp
  • Piltast OPP = Styr kjøretøyet opp
  • Piltast NED = Styr kjøretøyet ned
  • Ikke kom borti taggene, for da må du begynne på nytt!

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse