Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Plattformspill

Reis inn i den ultimate hinderløypen i Vex 6! Se om du har ferdighetene som kreves for å komme deg gjennom nivå etter nivå med enorme groper, dødelige pigger og massive fall. Dette er den ultimative testen av rask tenkning og tastaturferdigheter! Hopp nok en gang inn i rollen som en trent super-soldat og bruk all slags kule våpen, sverd og til og med jetpacks for å bekjempe sprø fiender som aliens, zombier og roboter i Raze. Kan du og laget ditt holde dere i live lenge nok til å hjelpe Jorden å komme seg etter en invasjon fra romvesener? Det er bare én måte å finne ut av det på!

Vil du ha en smakebit på noe mer fantasifullt med mer action? Da må du ta en titt på My Friend Pedro. Ta deg ut på gatene under veiledning av... en snakkende banan? Ja, en snakkende banan ved navn Pedro som vil lære deg tips og triks for å komme deg forbi hinder og skyte fiender i et flott plattformspill!

Ønsker du noe mer utfordrende? Sørg for å prøve Getting Over It, et fan-spill basert på den utrolig populære Getting Over It with Bennett Foddy. Klatre opp et fjell ved å utnytte fysikkens lover og se hvor langt du klarer å komme før du mister besinnelsen!

Uansett hva slags smak du har, har våre plattformspill noe å tilby deg. Så børst støv av geværet ditt, varm opp lemmer og gjør deg klar til den største 2D-kampen i ditt liv!


Spill den beste online Plattformspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Jump Guys og mye mer akkurat nå!
Vis Mer