Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Goodgame Empire

Vurdering:
8.6
(38,137 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Goodgame Empire er et MMO strategispill som foregår i middelalderen. Fra og med et enkelt slott, vil du gradvis utvikle din sivilisasjon over hele verden for å skape et blomstrende imperium. Det er gratis å spille i nettleseren din, ingen nedlasting kreves, så kom i gang og bli med i en allianse i dag!

Goodgame Empire

Goodgame Empire har et online fellesskap av spillere gjennom mange år siden spillets oppstart. Sammen med en imponerende liste over funksjoner som holder deg opptatt, er det ofte store oppdateringer som holder spillet friskt, og et samarbeidende online fellesskap av spillere som er unike for Empire.

Bygg et imperium

I begynnelsen starter du med et slott. Derfra er det over 60 bygninger du kan konstruere, med flere oppgraderingsnivåer for både bygninger og enheter. Det tar ikke lang tid å bygge et genuint episk rike, men det stopper ikke med den første festningen. Du kan utvide ditt imperium til nye regioner på kartet når du har bygget opp din primære base. Det er også en rekke attraktive estetiske innslag for å dekorere imperiet ditt og gjøre det til ditt.

Slagkamper

I middelalderen kan du ikke ha venner uten fiender. Dette er en tid med imperier som kjemper for dominans, og det forventes at du vil delta i kamp. Empire har et strategisk og allsidig kampsystem og over 50 militære enheter å bruke. Du kan til og med tilpasse utstyr og gjenstander for å finjustere krigføringsevnen. Hold hæren din godt matet og sterk, og utfordre andre spillere til spennende kamper.

Bli med i fellesskapet

Goodgame Empire har et unikt allianse- og paktsystem som lar deg delta sammen med andre spillere. Ikke bare er dette sosialt givende, men du får også flere fordeler fra å bli med i allianser som er gunstige når du starter. Å være i en allianse kan fremskynde byggetider, angripe kjappere og være avgjørende for et vennlig samfunn!

I tillegg til å ha et samfunn med over 80 millioner spillere over hele verden, er det jevnlige oppdateringer og begivenheter i spillet for å holde spillet engasjerende og hjelpe deg å bli den ultimate KONGEN!

Egenskaper

  • Bygg ditt eget imperium fra bunnen av
  • Dann allianser og delta i strategiske kamper
  • Samfunn med over 80 millioner spillere
  • Gratis å spille i nettleseren din

Plattformer

  • Nettleser
  • iOS
  • Android

Utvikler

Goodgame Studios utvikler Empire. Spillet oppdateres aktivt på ukentlig basis. Andre populære spill utviklet av Goodgame Studios inkluderer Big Farm og Legends of Honor.

Opprinnelig utgivelsesdato

Empire ble utgitt i 2011, men spillet har mottatt en rekke oppdateringer siden den gang.

Kontroller

Bruk musen til å spille Goodgame Empire.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse