Logo CrazyGames
background
10,475
rangeringer
8.9

Havendock er et overlevelses-simuleringsspill satt til sjøs. Samle ressurser og bygg et blomstrende havsamfunn ettertraktet av sjøfolk. Undersøk nye varer og materialer for å forbedre bosettingen din og holde befolkningen fornøyd.

Start noe spesielt

Samle grunnleggende materialer og mat ved å klikke på dem mens de flyter forbi. Herfra kan du utvide havterritoriet ditt og bygge alt du trenger for å starte ditt lille fellesskap, fra gårder til vannpumper og kokehus.

Bygg et blomstrende havsamfunn

Bygg hus for nyankomne reisende. Gi fellesskapets medlemmer forskjellige oppgaver som matlaging og pumping av vann for å gjøre dem selvforsynt. Gjør forretninger med sjøfarende handelsmenn når de passerer ditt voksende paradis ved havet.

Forbedre sjøfartssamfunnet ditt

Nye bygninger og materialer kreves for å komme videre i Havendock. Forskning er avgjørende for å dekke de grunnleggende behovene til dine nye innbyggere dine. Etter hvert som du spiller spillet, vil forskningen utvikle seg til mer avanserte og luksuriøse gjenstander for å maksimere trivselen til folket ditt, og gjøre det til et av de mest ettertraktede stedene for reisende fra alle verdens kanter.

Spill online med vennene dine

Bli med i flerspillerspill for å ta havsamfunnet ditt til neste nivå. Du kan spille i et nettspill ved å klikke på «flerspiller» nederst til venstre. Du kobler automatisk til et eksisterende spill eller starter et nytt hvis ingen er tilgjengelige.

Egenskaper

  • Bygg en sjøbosetning fra bunnen av
  • Forske på nye bygninger og teknologi
  • Se samfunnet ditt vokse og utvikle seg
  • Nyt den vakre og oppslukende 3D-grafikken

Utgivelsesdato

april 2022

Utvikler

YYZ utviklet Havendock.

Plattform

nettleser

Sist oppdatert

Sep 07, 2022

Kontroller

  • WASD / piltastene = bevegelse
  • Venstreklikk = velg
  • Q = avbryt valg

*informasjon om tastatursnarveier er tilgjengelig inne i spillet

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse