Simulasjonsspill

Unnslipp fra virkeligheten og utfør rare og vidunderlige oppgaver i våre simulasjonsspill.

Gå inn i simuleringen

Simuleringsspill lar deg utføre et bredt spekter av oppgaver i noen vakre datamaskingenererte verdener uten konsekvenser for det virkelige liv. Hvis du vil hoppe i en episk sportsbil og rase i farlige hastigheter rundt i en by, så kan du det! Hvis du vil prøve å administrere en sjarmerende gård eller en travel by, men ikke vil ha stresset og presset, så kan du det! Mulighetene er uendelige og simulasjonsspillene som du finner nedenfor er bare et lite utdrag av det du kan oppleve.

Race i gatene

Først har vi Drift Hunters - dette er en fantastisk racing- og driftingsimulering som lar deg kjøre rundt i et enormt 3D-bybilde og øve på kjøreferdighetene dine. Øv på episke kjørestunts og race gjennom gatene i halsbrekkende hastigheter!

Bytt kropp med et dyr

Hvis du vil leve livet som en tiger, papegøye, hest eller et hvilket som helst annet dyr, så er det mange alternativer takket være utvikleren CyberGoldfinch. Du kan være en ildpustende drage i Dragon Simulator 3D, et voldsomt rovdyr i Tiger Simulator 3D, eller en vakker hest i Horse Simulator 3D.

Som du kan se, er simuleringsspill virkelig mangfoldige, så hvorfor ikke ta en titt gjennom vårt utvalg av sim-titler og se hvilken verden du vil simulere i dag.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Simulasjonsspill?

 1. Computer Repair
 2. ToT or Trivia
 3. Market Boss
 4. Ships 3D
 5. Drift Hunters
 6. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 7. Farm Merge
 8. Hide N Seek
 9. Internet and Gaming Cafe Simulator
 10. Wood Farmer

Hva er den beste Simulasjonsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Little Alchemy 2
 2. Farm Merge
 3. Junon.io
 4. Idle Research
 5. Papa's Pizzeria

Hva er noen undervurderte Simulasjonsspill?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Extreme Car Driving Simulator

Hva er Simulasjonsspill?

Simulasjonsspill lar deg utforske 3D-generert verdener utenfor det du kan forestille deg. Simulasjonsspill pleide å ha et stort fokus på realisme, men i disse dager er det ikke alltid tilfellet lenger!


Vi har samlet 355 av de beste gratisspillene på entt simulasjonsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Computer Repair, ToT or Trivia, Market Boss, og mange andre gratisspill.
Vis Mer