Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Simulasjonsspill

Unnslipp fra virkeligheten og utfør rare og vidunderlige oppgaver i våre simulasjonsspill.

Gå inn i simuleringen

Simuleringsspill lar deg utføre et bredt spekter av oppgaver i noen vakre datamaskingenererte verdener uten konsekvenser for det virkelige liv. Hvis du vil hoppe i en episk sportsbil og rase i farlige hastigheter rundt i en by, så kan du det! Hvis du vil prøve å administrere en sjarmerende gård eller en travel by, men ikke vil ha stresset og presset, så kan du det! Mulighetene er uendelige og simulasjonsspillene som du finner nedenfor er bare et lite utdrag av det du kan oppleve.

Race i gatene

Først har vi Drift Hunters - dette er en fantastisk racing- og driftingsimulering som lar deg kjøre rundt i et enormt 3D-bybilde og øve på kjøreferdighetene dine. Øv på episke kjørestunts og race gjennom gatene i halsbrekkende hastigheter!

Bytt kropp med et dyr

Hvis du vil leve livet som en tiger, papegøye, hest eller et hvilket som helst annet dyr, så er det mange alternativer takket være utvikleren CyberGoldfinch. Du kan være en ildpustende drage i Dragon Simulator 3D, et voldsomt rovdyr i Tiger Simulator 3D, eller en vakker hest i Horse Simulator 3D.

Som du kan se, er simuleringsspill virkelig mangfoldige, så hvorfor ikke ta en titt gjennom vårt utvalg av sim-titler og se hvilken verden du vil simulere i dag.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Simulasjonsspill?

 1. Racing Limits
 2. Zoo - Happy Animals
 3. Idle Train Empire Tycoon
 4. Pop Us!
 5. Mr. Racer
 6. Raft Life
 7. Ships 3D
 8. Night City Racing
 9. Farm Merge Valley
 10. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!

Hva er den beste Simulasjonsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Zoo - Happy Animals
 2. Global City
 3. Pepi Hospital: Learn & Care
 4. Idle Train Empire Tycoon
 5. Rooftop Run

Hva er noen undervurderte Simulasjonsspill?

 1. Drift Hunters
 2. Little Alchemy 2
 3. Little Alchemy
 4. Pou

Hva er Simulasjonsspill?

Simulasjonsspill lar deg utforske 3D-generert verdener utenfor det du kan forestille deg. Simulasjonsspill pleide å ha et stort fokus på realisme, men i disse dager er det ikke alltid tilfellet lenger!


Spill den beste online Simulasjonsspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Racing Limits og mye mer akkurat nå!
Vis Mer