Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Hobo

Vurdering:
9.1
(44,740 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Hobo er det første slåssespillet i Hobo-serien. Gå rundt i gatene og start kamper tilfeldig ved bruk av forskjellige kombinasjonsbevegelser. Bruk din lave sosioøkonomiske status som et våpen ved å slå og spy på alle som står i veien for deg.

Gjennomfør Hobo-hevn

Gå gjennom byen og start kamper med fotgjengere og andre hjemløse. Noen vil prøve å angripe deg først, andre vil være folk som passer sine egne saker, og du må jage dem ned som en virkelig forstyrret person.

Lås opp nye kombinasjoner

Når du kommer gjennom hvert område av byen, vil du låse opp nye og motbydelige kombinasjoner for å påføre forskjellige fotgjengere. Du kan slå, sparke, spy, og mange flere bevegelser alt for ekle å nevne. Du må spille spillet for å finne ut!

Bruk miljøet til din fordel, og plukk opp søppelkasser og flasker for å bruke i kamp. Spillet blir tøffere etter hvert som du utvikler deg, og det er en sjefskamp til slutt. Du kan øke vanskelighetsgraden hvis det er for lett.

Flere nostalgiske spill

Hobo er et klassisk Flash-spill som opprinnelig ble utgitt i 2008. Det er den typen spill du ikke ofte ser i moderne tid, ved at du går rundt som en hjemløs person som angriper alle. Andre nostalgiske titler fra rundt 2008 og tidligere inkluderer Motherload og Papa's Burgeria.

Funksjoner

  • Start en kamp med alle du ser
  • Juster vanskelighetsgraden til et passende nivå
  • Lås opp nye kombinasjoner etter hvert som du går videre
  • Nyt Flash-spillets nostalgi

Utgivelsesdato

Oktober 2008

Plattform

  • Nettleser
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse