Slåsspill

Velg favorittkjemperen din i ett av våre gratis online slåsspill! Uansett om du foretrekker knyttnever, sverdkamper eller skytekamper finnes det plenty med spennende titler å velge mellom. Sorter etter mest spilte og nyeste ved å bruke filtre.

Hånd-til-hånd-kamp

Hånd-til-hånd-kamp er det mange tenker på når det kommer til slåsspill. Disse slåsspillene involverer ofte en 1-mot-1-kamp mellom to erfarne kjempere. Street Fighter 2 er en innflytelsesrik klassiker fra denne sjangeren.

Hvis du liker disse 1-mot-1-sparring-kampene, er Fight Arena Online et flott nettspill for å teste dine knyttnevekampferdigheter mot andre. Stickman Fighting 3D er et annet flott kampspill med en klassisk stil.

Beat Em' Up-spill faller også inn i denne kategorien med innflytelsesrike klassikere som Super Smash Flash. For et spill som det klassiske Streets of Rage, kan du sjekke ut Cyber Rage Retribution for en cyberpunk-vri på Beat Em' Up-sjangeren. Du kan også kjempe mot endeløse bølger av motstandere i Spider Hero Street Fight!

Flere slåsspill

Bla gjennom hele samlingen av slåsspill for flere typer slåsspill, fra bryting til skyting.

Bestselgende spillfranchiser som Street Fighter, Tekken og Mortal Kombat har formet kampspilllandskapet og bidratt til å skape kreative undersjangre.

Det finnes morsomme kampspill som Kuja, hvor du må svinge med nevene til en full fyr i en klubb. Ragdoll-fysikken gjør spillet uendelig underholdende. Kom i din foretrukne kampstilling og finn et slåsspill som passer deg!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Slåsspill?

 1. Bandit RIP
 2. Dad 'n Me
 3. Striker Dummies
 4. Fight Arena Online
 5. Swords and Sandals 2
 6. Grand Action Simulator: New York Car Gang
 7. Duck Life: Adventure (Demo)
 8. Duck Life: Battle (Demo)
 9. Chaos Faction 2
 10. Javelin Fighting

Hva er den beste Slåsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Boxing Stars
 2. Welcome to Adventure Box
 3. Keep Out
 4. BrutalMania.io (Brutal Mania)
 5. Prince of Persia

Hva er Slåsspill?

Slåsspill innebærer nærkamper mellom karakterer. Noen av disse kampene involverer bruk av våpen, kampkunst eller gatekamp-teknikker. Mange slåsspill er flerspiller, slik at du kan spille med vennene dine både på nett eller lokalt!


Vi har samlet 167 av de beste gratisspillene på entt slåsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Bandit RIP, Dad 'n Me, Striker Dummies, og mange andre gratisspill.
Vis Mer