Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Infiltrating the Airship

Vurdering:
9.5
(572,015 stemmer)
Løslatt:
september 2013
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Kan du velge klokt og hjelpe strekmannen i dette spillet til å nå målene sine? Ralph the stickman prøver å infiltrere et gigantisk luftskip for å fange skurken Henry. Du må bruke intelligensen din til å hjelpe ham med å velge den riktige handlingen for å sikre at han lykkes.

Infiltrating the Airship fortsetter Puffballs Uniteds rekke med populære spill fra denne sjangeren (andre titler inkluderer Breaking the Bank, Fleeing the Complex og Escaping the Prison) og presenterer et nytt scenario for deg å takle.

På hvert stadium av spillet blir du presentert med et utvalg alternativer å velge mellom som har direkte effekt på hvordan strekmannen går gjennom historien; vil han infiltrere luftskipet med en blokk C4? Kanskje han prøver lykken med en krukke med syre eller bare å enkelt banke på luken? Hvert valg vil enten resultere i å mislykkes, eller progresjon til neste trinn, pluss en stor dose humor og morsomme scener. Hvis du gjør feil valg, frykt ikke; hver scene kan spilles om igjen, eller du kan spille hele oppdraget på nytt fra begynnelsen.

Hvis du leter etter et sted med moro, humor og en mental utfordring, prøv Infiltrating the Airship!

Funksjoner

  • Valgbasert spilling
  • Fullpakket med humor og vittighet
  • En rekke forskjellige avslutninger og mulige utfall

Plattform

Infiltrating the Airship er et nettbasert nettleserspill.

Utvikler

Laget av Puffballs United. Denne utvikleren har også publisert en serie engasjerende strekfigur-spill som Breaking the Bank, Stealing the Diamond og Crossing the Pit. Hvis du liker Infiltrating The Airship, sørg for å også prøve spillet Escape the Complex, et like fantastisk spill av de samme produsentene!

Dette er den emulerte Flash-versjonen siden Flash ikke lenger støttes. Sjekk ut våre Flash-spill for mer.

Kontroller

Bruk venstre musetast for å ta valg

Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse