Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Klondike

Vurdering:
8.2
(1,434 stemmer)
Løslatt:
mai 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Klondike er et engasjerende MMO-oppdrettspill med en historiedrevet storyline som er basert på Yukon Gold Rush-tiden. Du vil reise gjennom ulike landområder på et oppdrag for å finne din fars tapte ekspedisjon, mens du bygger byer, driver jordbruk og gruver gull langs veien. Klondike er et bondespill med en unik vri og en storyline som tvinger deg til å utforske stadig videre.

Den tapte ekspedisjonen

Historien i Klondike er kjent som "The Lost Expedition". Denne gripende fortellingen er full av mysterier og landområder som ennå ikke er oppdaget, og tar deg med på et eventyr som du aldri har opplevd før.

Utforsk maleriske steder med yrende landskap og finn et sted å bygge et liv for folket ditt før du våger deg ut i flere territorier. Du vil snuble nysgjerrig over eldgamle landområder, snødekte fjelltopper, glitrende fossefall og raskt rennende elver mens du nærmer deg avsløringen av mysteriet rundt din fars tapte ekspedisjon.

Bygg din by

Hvert nye sted gir deg mulighet til å bygge en ny by, som gir deg mulighet til å forvandle en gang øde land til et blomstrende og fredelig samfunn ved å utvikle lokal jordbruk, oppdrett og salg av matvarer og produkter til næring og utvikling. Selvfølgelig vil det alltid også være mye gull å gruve etter!

Du kan til og med ansette dine lokale og vennlige inuitter for å hjelpe deg med å bygge en vakker og blomstrende jordbruksby som vil forberede deg for din reise til de fjerne landene i Klondike.

Lage og kjøpe gjenstander

Hver ekspedisjon du legger ut på krever spesialutstyr som du må forhandle med selgere om eller lage selv i låven ved å bruke materialene og varene du har produsert. Du trenger gjenstander som pelsstøvler, bjørnefrakker og soveposer for å holde deg varm og trygg på dine farefulle eventyr.

Legg ut på eventyr

Hvert nye land du kommer til vil gi deg en helt ny opplevelse, med spennende mysterier, skjulte skatter og utfordrende nye oppgaver. Du vil finne deg selv som utforsker topografien i fjell, frodige skoger og iskalde klima mens du fortsetter å utvikle historien i spillet. Hvert nye land du utforsker vil ha unike ressurser og oppgaver som du kan bruke på din oppdagelsesreise for å avdekke mysteriet bak The Lost Expedition.

Spill som Klondike

Selv om Klondike har en unik historie som skiller den fra alle de andre, finnes det mange bondespill med likeartede spillmekanikker og en avslappet stil. De fleste bondespill fokuserer på å bygge en estetisk hyggelig gård mens virksomheten utvides og vokser. I mange av disse spillene kan du samhandle og handle med andre spillere. Noen populære online oppdrettsspill inkluderer Goodgame Big Farm og Farm Family .

Egenskaper

  • En unik og hjerteskjærende historie
  • Reis og utforsk nye grenser
  • Legg ut på spennende ekspedisjoner og skattejakter
  • Bygg dine egne byer med jordbruk, oppdrett og produksjon

Utgivelsesdato

August 2014

Utvikler

Vizor

Plattform

Nettleser

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse