Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Lhama Clicker

Vurdering:
8.7
(44,785 stemmer)
Utvikler:
Euclides
Løslatt:
april 2023
Sist oppdatert:
mai 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android), Steam
Klassifisering:

Llama Clicker er et klikkespill der du kan øke lamabefolkningen ved å klikke og la spillet gå på tomgang. Generer uendelig mange lamaer og lås opp morsomme skinn, hatter, bakgrunner og prestasjoner. Kan du låse opp alt og slå spillet?

Hvordan spille

Tiden for lamaer er kommet

Du fikk 1 billion kapybaraer til å eksistere i Capybara Clicker, og nå vil du balansere regnskapet med lamaer? Vi forstår. Hvis det er én ting vi som er helt sikre på, så er det at det aldri vil finnes nok lamaer i verden.

Skap lamaer med et klikk

Ditt oppdrag i Llama Clicker er å øke lamabefolkningen ved å klikke og automatisere lama-produksjonen. Du kan øke produksjonsutbyttet ved å oppgradere antallet lamaer som produseres ved klikking og ved automatisering.

Få befolkningsvekst til å eksplodere

Du kan kjøpe ulike oppgraderinger for å øke befolkningsveksten og skape et lamaopprør som verden desperat trenger. Gjennom å kjøpe gård, stall, fabrikk, bank og mye mer, vil lamaene formere seg på rekordtid! Du kan også låse opp høyere nivåer av klikkemakt mens du utvikler deg, noe som gir deg mer søthet per klikk.

Gjør din egen lama fin

Å ha rikdommen til å utstyre lamaen din med det fineste utstyret er vel hva det hele egentlig handler om? Du kan finne en rekke søte hatter, stilige skinn og ulike bakgrunnssteder som passer til din estetikk. Jo flere lamaer du skaper, jo flere kosmetiske gjenstander låser du opp og jo flere presta

Sist oppdatert

May 11, 2023

Annonse
Google Play LogoSteam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse