Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Merge Cannon: Chicken Defense

Vurdering:
9.2
(43,363 stemmer)
Utvikler:
TinyDobbins
Løslatt:
november 2022
Sist oppdatert:
november 2022
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Merge Cannon: Chicken Defense er et forsvars- og sammenslåingsspill der du beskytter slottet ditt mot en hær av kyllinger. Kan du holde tilbake kontinuerlige bølger av kyllinger samtidig som du opprettholder forsvaret?

Hvordan spille

Slåss mot de svært aggressive kyllingene

Merge Cannon: Chicken Defense er et av de mest kaotiske forsvars-/sammenslåingsspillene du noensinne kommer til å spille. Du må beskytte muren og kontinuerlig oppgradere kanonene dine ved å slå dem sammen. Men bølgene med kyllinger tar aldri slutt i deres nådeløse angrep. Det betyr at du må holde våpnene dine så oppgraderte som mulig til enhver tid, noe som uunngåelig blir ganske utfordrende når du er flere nivåer inne!

Kjøp våpen i butikken

Bruk butikken til å kjøpe våpen individuelt. Flere kanoner blir tilgjengelige når du går opp i nivå. Hvis du er i panikk i forsøket på å stoppe kyllingene, kan du bare trykke på kanonknappen for å lage flere av hvilken som helst type og håpe på det beste. Du må også sørge for å holde muren sterk og oppgradere forsvaret i butikken.

Flere spill som dette

Merge Cannon er et spill som kombinerer sammenslåing med forsvar. Andre spill som ligner inkluderer Tower Swap, som er mer som en trippelkombinasjon med match-3. Et annet populært sammenslåingsspill er Little Alchemy 2, som ikke har tårnforsvar, men som er veldig gøy! Sjekk ut våre tårnforsvarsspill for mer moro.

Funksjoner

  • En nærbutikk for alle dine kanon- og oppgraderingsbehov
  • Lykkehjul og mystiske esker som gir minimal assistanse
  • Mange forskjellige kanontyper og generelle oppgraderinger å låse opp

Utgivelsesdato

Oktober 2021

Utvikler

TinyDobbins har laget dette spillet.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Sist oppdatert

Nov 01, 2022

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse