Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Miniblox

Vurdering:
8.6
(117,676 stemmer)
Utvikler:
Miniblox
Løslatt:
mars 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Miniblox er et nettspill med voxelgrafikk og et variert utvalg av minispill. Utforsk uendelige muligheter mens du dykker ned i en pulserende verden av kreativitet og konkurranse. Bli med, og la voxel-eventyrene begynne!

Slik spiller du

Kjerne spillmodus

De to kjerne spillmodusene i Miniblox er overlevelse og kreativitet. På samme måte som Minecraft, innebærer overlevelse at du starter med ingenting og har et overlevelsesmål, mens kreativ modus gir deg frihet til å gjøre det du vil. Hvis du vil være sikker på at du blir med i et spill med andre spillere, klikk på "Bla gjennom" for å se listen over aktive spill med spillere!

Verdensskapelse

På samme måte som andre kreative voxel baserte spill, kan du høste ressurser, grave i jorden, bygge strukturer og lage forskjellige gjenstander for å gå videre. Du kan også opprette og laste inn verdener med unike egenskaper og terreng, og bruke egendefinerte frø for å generere verdener med egne preferanser.

Minispill

Miniblox har et utvalg av minispill med ulike mål. Delta i PvP i modusene Eggwars og Skywars, eller vis frem dine hoppferdigheter i parkour. Her er hele listen for deg å utforske!

  • KitPvP
  • Skywars
  • Eggwars doubles
  • Eggwars quads
  • Spleef
  • Bridge duels
  • One in the quiver
  • Classic PvP

Nettspilling

Miniblox har en rekke sosiale funksjoner. Du kan legge til venner, opprette egne rom med spesifikke kriterier og invitere andre spillere til å bli med deg.

Samle mynter fra spillene dine og daglig innloggingsbonus for å kjøpe nye skins!

Flere spill som dette

Det finnes mange flere gratis og morsomme spill som Miniblox å spille på CrazyGames. Hvis du vil prøve et annet spill, anbefaler vi Bloxd, en lignende tittel med ulike spillmoduser. Hvis du er ute etter noe med mer kampfokus, sjekk ut Voxiom.io.

Utgivelsesdato

Januar 2019

Plattform

Nettleser (PC og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse