Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Moto X3M 6: Spooky Land

Vurdering:
9.2
(265,453 stemmer)
Utvikler:
MadPuffers
Løslatt:
oktober 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Moto X3M 6: Spooky Land er den uhyggelige sjette delen av Moto X3M. Kjør motorsykkelen din gjennom baner med Halloween-tema fylt med hindringer og stuntmuligheter. Kom deg raskt gjennom prøvelsene for å tjene flere poeng!

Moto X3M 6

Målet i Moto X3M 6: Spooky Land er å nå målstreken på kortest mulig tid. Jo raskere du er, desto flere stjerner får du for det nivået. Men hver gang du dør, bruker du verdifulle sekunder, så prøv å være så rask som mulig. Du kan bruke de hardt opptjente stjernene til å kjøpe nye sykler og førere, som en heks på en moped eller et gresskar på en motorsykkel laget av bein!

Spillets nivåer

Spillet er 100% Halloween, med en helt uhyggelig estetikk. Fra det skumle nattlige bakteppet til piggene laget av bein og den giftig grønne slimet! De slu fellerne og banedesignet betyr at du må tenke raskt for å snu stuntmotorsykkelen i riktig retning og unngå dødelige overraskelser.

Hvert nivå har kreative nye banedesign som du vil prøve ut. Gjennom spillet introduseres det også mer utfordrende feller og komplekse utfordringer. Det er totalt 22 baner, og du kan spille dem på nytt for å konkurrere mot dine tidligere tider og sette nye rekorder.

Moto X3M-serien

Det finnes 6 spill i Moto X3M-serien, men 2 og 3 er ikke lenger tilgjengelige. Du kan spille andre Moto X3M-spill her:

Leter du etter en annen type motorsykkel-spill? Det finnes mange flere motorsykkelspill med vanvittige hindringer og banedesign!

Utgivelsesdato

Oktober 2019

Utvikler

MadPuffers har utviklet Moto X3M Spooky Land og Moto X3M-serien.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Kontroller

  • W eller pil opp for å akselerere
  • A/D eller venstre/høyre pil for å vippe
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse