Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Moto X3M 6: Spooky Land

Vurdering:
9.2
(296,079 stemmer)
Utvikler:
MadPuffers
Løslatt:
oktober 2019
Sist oppdatert:
november 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Moto X3M 6: Spooky Land er den skumle sjette delen av Moto X3M. Kjør motorsykkelen din gjennom Halloween-tematiserte baner fylt med hindringer og stuntmuligheter. Få motorsykkelen din gjennom prøvelsene raskt for å tjene flere poeng! Logg inn på CrazyGames-kontoen din for å lagre fremgangen din slik at du kan fortsette på en annen enhet.

Slik spiller du

Målet i Moto X3M 6: Spooky Land er å nå mållinjen på kortest mulig tid. Jo raskere du er, desto flere stjerner mottar du for hvert nivå. Men, hver gang du dør, bruker du verdifulle sekunder, så vær så rask som mulig. Du kan bruke de hardt opptjente stjernene dine til å kjøpe nye sykler og førere som en heks på en moped eller et gresskar på en motorsykkel laget av bein!

Spillnivåer

Spillet er 100% Halloween-tematisk, med en skremmende estetikk, fra det uhyggelige nattlige bakteppet til piggene laget av bein og den giftige, grønne slimet! De smarte fellene og banedesignet betyr at du må tenke raskt for å gjøre stuntsykkelen din i riktig retning og unngå dødelige overraskelser.

Hvert nivå har kreative nye banedesign som du vil være ivrig etter å prøve ut. Gjennom hele spillet introduseres det mer utfordrende feller og mer komplekse oppgaver. Det er 22 baner, og du kan spille dem om igjen for å konkurrere mot de tidligere tidene dine og oppnå en ny beste rekord.

Moto X3M-serien

Det finnes 6 spill i Moto X3M-serien, men 2 og 3 er ikke lenger tilgjengelige. Du kan spille andre Moto X3M-spill her:

Leter du etter en annen type motorsykkel spill? Det er mange flere sykkelspill med sprø hindringer og banedesign! Super Bike the Champion er et populært nytt sykkelspill som er verdt å sjekke ut.

Utgivelsesdato

Oktober 2019

Utvikler

MadPuffers utviklet Moto X3M Spooky Land og Moto X3M-serien.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Sist oppdatert

Nov 23, 2023

Kontroller

  • W eller pil opp for å akselerere
  • A/D eller venstre/høyre pil for å vippe

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse