Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

New Year Makeup Trends

Vurdering:
9.0
(31,191 stemmer)
Utvikler:
Gamerina
Løslatt:
januar 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

New Year Makeup Trends er et gratis motespill der du hjelper Ellie, Olivia og Kiki med å finne den perfekte looken for det nye året! Bland og match frisyrer, kjoler, sminkefarger og mye mer for å se fantastisk ut på nyttårsfesten!

Slik spiller du

Vis dine stylingferdigheter

Etter å ha hatt en kort prat med jentene, er det tid for å gjøre seg klar for den store dagen! Disse jentene stoler på dine ferdigheter som profesjonell stylist for å se fantastiske ut til festen. Hvilke gnistrende stiler velger du for å sørge for at de etterlater et inntrykk?

Velg blant et utvalg stiler

Når du styler jentene én etter én, velger du blant et utvalg sminkestiler og klesplagg for å skape det perfekte utseendet. Du kan se på øyenskyggefarger, påføre øyenskygge og vipper, prøve på fantastiske kjoler og mye mer.

Bla gjennom unike looks

Når du er ferdig med looken til den første karakteren, går du videre til neste. Hver karakter har sitt unike sett med klær og stiler, slik at kreativiteten din blir fornyet for hver person.

Fang et øyeblikksbilde

Har du stylet alle de tre jentene til den store festen? Gå til kameraområdet for å ta noen stilige bilder og del dem på sosiale medier, så alle kan se at du og venninnene dine er klare for en fantastisk nyttårsfeiring!

Flere spill som dette

Har du hatt det gøy med å spille New Year Makeup Trends? CrazyGames tilbyr hundrevis av andre morsomme, gratis motespill. To andre populære valg er Fashion Challenge: Catwalk Run og Boyfriend Fashion Trends. Ta en titt på dem neste gang!

Utgivelsesdato

Januar 2024

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse