Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Offroad Island

Vurdering:
9.0
(29,836 stemmer)
Løslatt:
mars 2024
Sist oppdatert:
april 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Offroad Island er en realistisk offroad-kjøresimulator med lastebiler, tilhengere, firhjulinger, sykler og mye mer. Utforsk tre åpne verdener, samle mynter for stunts og fullfør prøvelser for å tjene større belønninger. Er du klar for å ta reisen din offroad?

Hvordan spille

Utforsk 3 åpne kart

Det er tre åpne kart å utforske i Offroad Island. Fra stuntsentrerte Woodlands til de tette skogene i MuddyHill - Hvert kart har unike terreng og utfordringer, så sørg for å utforske alle sammen!

Bla gjennom og kjøp kjøretøy

I tillegg til tre spennende verdener å utforske, finner du en samling flotte kjøretøy, fra Cherokees til hotrods og Hummers. Du kan kjøre disse fantastiske klassikerne, men du kan også kjøpe firhjulinger, SxS, crawlers, sykler, og til og med legge til en tilhenger til kjøretøyet ditt. Bla gjennom de premium kjøretøyene for et utvalg av tilpassende motorer.

Tilpass hvert aspekt av kjøretøyene dine

Når du har kjøpt et kjøretøy, vil du oppdage omfattende tilpasningsmuligheter. På den estetiske siden kan du tilpasse nesten alle aspekter av karosseriet, legge til nye felger og dekk og male kjøretøyet ditt med nye farger. Hvis du ønsker å forbedre ytelsen, kan du endre alt fra vekt til motorkraft og girkasse, og justere hver komponent i finjusteringsmenyen.

Nyt utmerket realisme

Offroad Island har flott grafikk og fysikk. Hjulene dine graver seg ned i bakken og spruter opp skitt som maler bilen din. Opphenget responderer dynamisk på terrenget. Det finnes en rekke terreng som oppfører seg forskjellig i forhold til kjøretøyet ditt, noe som skaper en kjøreopplevelse som føles robust og realistisk.

Andre spill som dette

Når Offroad Island-reisen din er over, kan du se på noen flere av våre bilspill i åpen verden her. To andre populære valg er Drift Hunters og Smash Karts.

Utgivelsesdato

Mars 2024

Plattform

Nettleser

Sist oppdatert

Apr 08, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse