Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Sandtrix

Vurdering:
9.0
(24,126 stemmer)
Utvikler:
Markus
Løslatt:
juni 2023
Sist oppdatert:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Sandtrix er et Tetris-spill med en vri - brikkene forvandles til sand når de lander på bakken. Målet er å plassere brikker i samme farge på rekke og rad til de danner en sammenhengende farge fra venstre til høyre. Når du danner en horisontal linje med farger, forsvinner pikslene, og du tjener poeng.

Slik spiller du

Spillmoduser

Det er tre spillmoduser å glede seg over i Sandtrix. Den første er den klassiske endeløse modusen. I denne modusen rydder du sand uten ende til spillområdet er fylt opp. Hastigheten øker etter hvert som tiden går. Når blokkene når toppen, er det game over.

De andre spillmodusene følger lignende regler, men har grunnleggende forskjeller. I modusen med høyest poengsum er målet å oppnå høyest mulig poengsum innen 3 minutter. Ellers er reglene de samme. I clear 40 dreier det seg, som navnet antyder, om å rydde 40 rader. Det er ingen tidsbegrensning i denne modusen. Pass bare på at du ikke mislykkes!

Du får ett poeng for hver piksel som blir ryddet uansett spillmodus. Hvis du rydder en rad igjen før telleren går tom, kan du oppnå kombinasjoner opptil 10x.

Vanskelighetsgrad

Det er tre vanskelighetsnivåer i Sandtrix. I enkel modus har du hele spillområdet tilgjengelig for å plassere brikkene, og hastigheten er normal. Men i middels og vanskelig modus øker hastigheten og begrenser spilleområdet. Spesielt hardt er det i vanskelig modus. Vi anbefaler på det sterkeste å holde deg til det første vanskelighetsnivået en stund før du prøver de andre.

Om Sandtrix

Sandtrix er også kjent som Sandtris, Setris og Sand Tetris, blant andre navn. Delvis skyldes det at spillet har gått viralt under ulike navn på TikTok og andre sosiale plattformer. Selv om det kan virke som om det går på tvers av Tetris' formål at brikkene forvandles til sand, desto mer du spiller, desto mer skjønner du de små detaljene om hvordan hver form lander, og lærer å bruke hver brikke mer effektivt.

Flere spill som dette

Hvis du liker å spille nye og spennende puslespill, bør du sjekke ut vår komplette samling av puslespill. Det finnes også mange Tetris-inspirerte spill å sjekke ut. For en annen ny og morsomt puslespill, sjekk ut Tower Swap.

Utgivelsesdato

Juni 2023

Utvikler

Sandtrix er utviklet av Markus.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Apr 15, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse