Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Logikkspill

Bruk logikk til å løse problemer.

Å bruke logikk til å løse problemer belønner hjernen og kan forbedre kognisjonen din. Det kan også være en flott måte å holde hjernen sunn i senere livet! Mahjong-spill er ideelle for å forbedre evnen til å huske og gjenkjenne mønstre, samt løse hele puslespillet.

Logikk er nødvendig i alle livets områder, fra musikk til logistikk. Det er en essensiell ferdighet. Gold Train FRVR er et logikkspill der du bygger togskinner slik at togene kan nå destinasjonen sin uten problemer.

Hvis du er ute etter en rekke morsomme logiske utfordringer, sjekk ut Happy Glass. I dette spillet må du fylle et glass for å gjøre det lykkelig igjen. Du må imidlertid sørge for at vannet renner i riktig retning og ikke søler noen steder underveis.

Overvinn puslespillet for å komme til neste nivå.

Mange uformelle plattformspill inneholder enkle logiske utfordringer som bare kan overvinnes med nyskapende tenking. Et av de mest populære logikkspillene er Fireboy og Watergirl 5, et samarbeidsspill der du og en venn jobber sammen for å komme til slutten av hvert nivå.


Spill den beste online Logikkspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Train Taxi og mye mer akkurat nå!
Vis Mer