Logo CrazyGames

Slither.io

Vurdering:
8.8
(816,230 stemmer)
Løslatt:
april 2016
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassifisering:

Slither.io er et populært .io slangespill. Du må vokse slangen ved å spise flerfargede kuler andre spillere i en gigantisk flerspiller-arena. Unngå andre slanger for å unngå å bli slangemat, eller ta andre spillere ned ved å tvinge dem til å krasje inn i siden din..

Slik spiller du Slither

Liker du slanger? Det er okei hvis du ikke gjør det, for disse slangene er ikke noen trussel for deg. Spillerne som kontrollerer slangene derimot... de vil garantert prøve å ta deg. Ha det gøy denne vrien av den klassiske -io-sjangeren med Slither.io!

Som det klassiske spillet Snake som var tilgjengelig på mobiltelefoner og datamaskiner i flere tiår, vokser du ved å spise små kuler. Men Slither.io introduserer et flerspillerelement som endrer spillefeltet fullstendig.

Spis og voks

De glødende kulene er nøkkelen til næring. Ved å spise dem øker du slangens størrelse og får mer energi til å vokse. Jo større slange, jo større er sjansen din for å felle andre slanger

Du starter spillet som liten, så ikke prøv å ta på deg de store guttene før du har blitt kraftigere. Arbeid med strategien for å spise, og unngå andre til du har fått nok størrelse til å ta på deg mindre slanger.

Øk hastigheten din

Boost er en viktig funksjon, men det minker størrelsen din. Denne metoden kan brukes når du konkurrerer mot slanger, når du først har det perfekte stedet i nærheten av motstanderens hode, gjør du et plutselig steg for å eliminere den. Bruk boosten med omhu for å sikre at du får maksimal verdi for kostnadene.

Spesielle kuler

Foruten de vanlige kulene som er tilgjengelige rundt kartet, er det to spesielle kuler. Når en slange dør, slipper de alle glødende kuler. Jo større slange som faller, desto mer kuler slipper den ut. Å finne disse kulene tidlig kan gjøre slangen din stor og tykk, veldig raskt.

De andre spesielle kulene kan noen ganger bli funnet flytende rundt arenaen. Disse flytende kulene vil løpe vekk hvis du jager dem, men det er verdt mer enn gjennomsnittlig prikker rundt, så det kan være verdt å forfølge.

Fang andre slanger

Når du har fått tilstrekkelig størrelse, kan du sirkle rundt mindre slanger, fange dem og stramme grepet, omtrent som en vanlig slange ville gjort. Hvis størrelsen din blir garantert, kan du til og med fange en mengde små slanger, noe som fører til deres uunngåelige bortgang og mer næring for deg!

Lignende spill

Det er andre spill som ligner på Slither.io, og det gjelder å finne det spillet du liker best. Sjekk ut noen av de andre slangen .io-spillene:

Worms Zone - samme spillmekanikk med en annen følelse, grafikk og unike funksjoner .

Paper.io 2 - en unik vri på slangen, som innebærer utvidelse territorium i stedet for å dyrke en orm eller en slange!

Powerline.io - klassisk slangespillmekanikk, men du spiller som en linje av strøm som blir større.

Egenskaper

 • Pynt slamgen din ved hjelp av en av 12 forskjellige skins
 • Kult, konkurransedyktig spill med forskjellige spillstiler
 • Med millioner av spillere over hele verden er det ingen mangel på motstandere
 • Fargerik neon-grafikk gir slangen din liv

Plattformer

Slither.io er tilgjengelig via nettleser, Android og iOS.

Utvikler

Slither.io ble utviklet av Steve Howse, en 32 år gammel utvikler fra Michigan som tidligere hadde utviklet Circle Push og Flappy 2048 Extreme. Hans selskap er Lowtech Studios.

Utgivelsesdato

mars 2016

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan spille Slither.io?

 1. Gå til CrazyGames.no og velg Slither.io .
 2. Velg et kallenavn og klikk på Spill.
 3. Før slangen din med musen eller ved å dra.

Hvordan bli den største slangen i Slither.io?

 • Spis og voks
 • Spis spesialkuler
 • Bruk boosts for å takle fiender
 • Sirkle mindre slanger og spis dem for å vokse

Hvordan spille Slither med venner?

Det er ikke mulig å spille Slither med venner uten å installere tilleggsprogramvare. Denne programvaren er ikke offisiell og anbefales ikke.

Hvem opprettet Slither?

Slither.io ble utviklet av Steve Howse, en 32 år gammel utvikler fra Michigan. Selskapet hans heter Lowtech Studios.

Controls

Mus : Flytt markøren for å kontrollere retningen på slangen. Klikk for å gå på full fart.

Tastatur: Slanger kan også kontrolleres ved hjelp av piltastene:

 • OPP pil for å gå i full fart
 • VENSTRE pil for å svinge til venstre
 • HØYRE pil for å svinge til høyre
Det er best å gå i fullskjermmodus når du bruker piltastene for å forhindre uønsket rulling ved å bruke knappen på høyre side under spillet.
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse