Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Smarty Bubbles

Vurdering:
7.8
(11,868 stemmer)
Utvikler:
Famobi
Løslatt:
mai 2016
Sist oppdatert:
mai 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Smarty Bubbles er et boblespill der du matcher 3 bobler med morsom og avslappende gameplay. Skyt bobler mot matchende farger og nyt å sprette dem vekk. Ditt ønske om å sprette bobler vil bli tilfredsstilt ved å spille dette spillet gratis her.

Hvordan spille Smarty Bubbles

Skyt Bobler

Du får en boble. Du sikter på den boblen. Du skyter. Helst skyter du boblen mot bobler som ser like ut. Det er det du må gjøre for å sprette boblene. Matcher du 3, får du nytelsen av å fjerne en gruppe med bobler i samme farge på én gang. Det er spesielt magisk når du spretter en stor gruppe av dem.

Nyt Atmosfæren

Lyd- og musikk-effektene jobber sammen for å skape den ideelle opplevelsen for en bobleskytende entusiast. Du kan velge mellom fire musikalske spor når du ønsker å endre stemningen.

Spill Endeløst

Noen boblespill har en mengde enkle nivåer. Ikke Smarty Bubbles. Dette spillet er av den klassiske "endeløse" typen og er ganske utfordrende sammenlignet med lignende spill.

Tips

Boblene beveger seg lenger ned på skjermen, så du må sprette raskere og ikke la en side bli overveldet av en stor mengde flerfargede bobler. Prøv å sprette jevnt og gå etter de største klustrene. Du kan også sprette boblene mot veggene for å komme til utilgjengelige steder, ofte referert til som boblekløfter.

Flere Spill Som Dette

Det finnes et utvalg av uformelle spill å velge mellom på CrazyGames. Noen morsomme spill som er verdt å prøve er Pou og Good Doggo , og hvis du er i humør for litt fredagsdans, kan du prøve Friday Night Funkin.

Funksjoner

  • Avslappende gameplay og estetikk
  • Ett utvalg av fire musikkstykker
  • Utfordrende spillformat
  • Detaljerte statistikker over fullførte spill

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Utvikler

Smarty Bubbles ble utviklet av Famobi.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

May 29, 2023

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse