Logo CrazyGames
background

Snakes and Ladders

13,694
rangeringer
8.4

Spill Snakes and Ladders online i nettleseren din. Dette høyt elskede, klassiske brettspillet er gratis å spille som enkeltspiller eller lokalt med venner. Kast terningen og kom deg til toppen. Forhåpentligvis lander du ikke på en slange!

Hvordan spille

Spill med opptil 6 spillere

Velg fargen din, kast terningen og flytt brikken din. Hvis du kaster en 6-er, får du et nytt kast gratis. Du kan spille Snakes and Ladders med opptil 6 venner eller AI-motstandere.

Klatre i stiger - unngå slanger

Det er stiger og slanger av varierende lengde spredt rundt på brettet. Å lande på en slange får deg til å skli nedover brettet, mens du kan klatre opp stiger hvis du lander ved foten av dem.

Sklier og stiger

Dette spillet inkluderer også Chutes and Ladders. Dette er det samme spillet, men sklier i stedet for slanger. Dette er en flott barnevennlig versjon av spillet, og er den mest populære versjonen i USA.

Om Snakes and Ladders

Snakes and Ladders er et sjansebasert brettspill med 100 ruter. Spillere må komme til toppen mens de håndterer konsekvensene av hvert terningkast.

Historisk sett ble spillet brukt til å lære barn grunnleggende moralske verdier. Stiger var representative for dyder mens lastene var slanger. I dag kan du se det som en metafor for livets reise med alle dets oppturer og nedturer.

Flere spill som dette

Sjekk ut våre klassiske brettspill for mange flere familiefavoritter. Andre populære titler inkluderer Ludo Online, Uno Online, og den legendariske Guess Who!

Funksjoner

  • Morsom, optimistisk musikk
  • Det ultimate sjansespillet
  • Spill mot opptil 6 venner eller AI
  • Inkluderer også Chutes and Ladders

Utgivelsesdato

mars 2018 og ble oppdatert i januar 2019

Utvikler

Code This Lab lagde Snakes and Ladders.

Plattformer

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

Venstreklikk for å rulle terningen

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse