Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Brettspill

Spill dine favorittbrettspill på nett. Uansett om det er Ludo, sjakk eller dam vil du finne de beste brettspillene i vår stadig voksende samling. Bruk filtre for å sortere etter topp, nyeste og mest spilte.

Test ferdighetene dine i våre klassiske brettspill

Så mye som videospill har vokst til å dominere spillverdenen, har brettspill bestått tidens tann. Vi har brakt disse klassiske spillene inn i moderne tid. Vi har et fantastisk utvalg av topp brettspill som du kan spille online på din smarttelefon, stasjonære datamaskin eller nettbrett.

Hvis du liker klassiske titler som sjakk, ludo og Yahtzee, så har du kommet til rett sted! Du kan prøve spillene, lære reglene og begynne å spille de beste brettspillene online i dag.

Hvilke moderne brettspill kan du spille på nettet?

Både barn og voksne kan nyte disse strålende spillene. Mange folk har nok gledet seg over en familiespillkveld - nå kan du gjøre dette på en datamaskin eller et nettbrett! Men hvilke spesifikke typer brettspill kan du forvente? Det finnes en mengde klassiske familiebrettspill, inkludert:

Dette er bare noen av de klassiske titlene som er tilgjengelige å spille på CrazyGames. Det finnes også en rekke strategispill, kortspill, og samarbeidsspill. Vi har over 70 forskjellige titler du kan glede deg over. Brettspilllisten vår oppdateres ofte, så husk å sjekke tilbake for mer.

Hva kan du forvente av disse fantastiske brettspillene?

Spill som disse kan variere avhengig av kategori, men de har fellestrekk. For det første spiller du vanligvis på et brett eller et fast spilleområde. For det andre har du ofte spillebrikker (som brikkene i sjakk, dominobrikker og dam). Mange brettspill bruker også terninger som introduserer et tilfeldighetselement.

Rollespillende brettspill har ofte individuelle karakterbrikker som du kan flytte over brettet. Nettleserbrettspill tilbyr vanligvis en rekke moduser også som:

 • Single Player-spill vs. AI-motstandere
 • Flerspillerspill kontra venner på samme enhet
 • Flerspillerspill vs. online motstandere

Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Brettspill?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Ludo King
 3. Chess Online Multiplayer
 4. Foono Online Multiplayer
 5. Flames & Fortune
 6. 4 In A Row Connected Multiplayer
 7. Tic Tac Toe Online
 8. Sweety Ludo
 9. Tic Tac Toe Soccer
 10. Whooo?

Hva er den beste Brettspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Ludo King
 3. Wordmeister
 4. Blooming Gardens
 5. Chess Online Multiplayer

Hva er noen undervurderte Brettspill?

 1. Mahjongg
 2. Battleship

Hva er Brettspill?

Brettspill er spill du spiller på et bord, oftest på en markert overflate. Mennesker har spilt brettspill i tusenvis av år, med spill som Backgammon som er over 5000 år gammelt. Du kan spille dem gratis i nettleseren din bare ved å trykke på en knapp!


Spill den beste online Brettspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Mahjongg Solitaire og mye mer akkurat nå!
Vis Mer