Brettspill

Spill dine favorittbrettspill på nett. Uansett om det er Ludo, sjakk eller dam vil du finne de beste brettspillene i vår stadig voksende samling. Bruk filtre for å sortere etter topp, nyeste og mest spilte.

Test ferdighetene dine i våre klassiske brettspill

Så mye som videospill har vokst til å dominere spillverdenen, har brettspill bestått tidens tann. Vi har brakt disse klassiske spillene inn i moderne tid. Vi har et fantastisk utvalg av topp brettspill som du kan spille online på din smarttelefon, stasjonære datamaskin eller nettbrett.

Hvis du liker klassiske titler som sjakk, ludo og Yahtzee, så har du kommet til rett sted! Du kan prøve spillene, lære reglene og begynne å spille de beste brettspillene online i dag.

Hvilke moderne brettspill kan du spille på nettet?

Både barn og voksne kan nyte disse strålende spillene. Mange folk har nok gledet seg over en familiespillkveld - nå kan du gjøre dette på en datamaskin eller et nettbrett! Men hvilke spesifikke typer brettspill kan du forvente? Det finnes en mengde klassiske familiebrettspill, inkludert:

Dette er bare noen av de klassiske titlene som er tilgjengelige å spille på CrazyGames. Det finnes også en rekke strategispill, kortspill, og samarbeidsspill. Vi har over 70 forskjellige titler du kan glede deg over. Brettspilllisten vår oppdateres ofte, så husk å sjekke tilbake for mer.

Hva kan du forvente av disse fantastiske brettspillene?

Spill som disse kan variere avhengig av kategori, men de har fellestrekk. For det første spiller du vanligvis på et brett eller et fast spilleområde. For det andre har du ofte spillebrikker (som brikkene i sjakk, dominobrikker og dam). Mange brettspill bruker også terninger som introduserer et tilfeldighetselement.

Rollespillende brettspill har ofte individuelle karakterbrikker som du kan flytte over brettet. Nettleserbrettspill tilbyr vanligvis en rekke moduser også som:

  • Single Player-spill vs. AI-motstandere
  • Flerspillerspill kontra venner på samme enhet
  • Flerspillerspill vs. online motstandere

Hva er Brettspill?

Brettspill er spill du spiller på et bord, oftest på en markert overflate. Mennesker har spilt brettspill i tusenvis av år, med spill som Backgammon som er over 5000 år gammelt. Du kan spille dem gratis i nettleseren din bare ved å trykke på en knapp!


Vi har samlet 86 av de beste gratisspillene på entt brettspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Whooo?, Tic Tac Toe Online, Ludo Hero, og mange andre gratisspill.
Vis Mer