Logo CrazyGames
background

Stacky Bird

81,072
rangeringer
8.9

Stacky Bird er et hyper-avslappet arkadespill hvor du stabler egg for å unngå hindringer. Legg eggetårn og fortsett fremover for å unngå å krasje fuglen din. Spill gjennom de fargerike nivåene, fly til nye verdener og nyt belønningene!

Funksjoner

Legg ut på et oppdrag til Kong Spikys slott

Kong Spiky har tatt fuglen din! Bli med Stacky Bird på et oppdrag for å redde kjæresten fra Kong Spikys slott. Stable eggene høyt for å skjære over hindringer mens den firkantede fuglen flyr gjennom nivået. Hvis du får 3 perfekte landinger, går du inn i skytemodus!

Utforsk nye land og samle belønninger

Flakse med vingene og fly til nye destinasjoner. Nyt ulike bonusnivåer for å tjene ekstra gull og hemmelige karakterer etter hvert som du spiller. Du kan bruke gullet til å innrede ditt søte fuglehus med sofa, TV og mer.

Kjøp nye skinn med gullet ditt

Å leke som en fugl er gøy, men du kan også være en skilpadde, kylling, gris og mange flere dyrevenner. Finn din favoritt blandt søte små kjæledyr og ta dem med på eventyr.

Konkurrer og kom tilbake for begrensede arrangementer

Bli med på Stacky Bird-konkurransescenen og bli en egg-dash-ekspert. Det er et daglig, ukentlig og all-time leaderboard. Det er også begrensede live-arrangementer som minispill og spesialnivåer som lar deg låse opp eksklusive og unike karakterer!

Utgivelsesdato

juni 2022

Utvikler

Stacky Bird ble utviklet av Kooapps, utvikleren av det populære mobilspillet Snake.io.

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS

Kontroller

Hold venstre museknapp for å legge egg.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse