Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Text Twist

Vurdering:
8.0
(11,761 stemmer)
Løslatt:
februar 2017
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Text Twist er et morsomt ordspill utviklet av GameHouse. Lag så mange ord som mulig med de oppgitte bokstavene før tiden din renner ut. Hvert gyldig ord bidrar til den totale poengsummen din.

Hvordan spille

Text Twist har en blanding av enkle og vanskelige ord å finne. Ordene må være minst 3 bokstaver lange. Du har totalt 2 minutter i hver runde til å finne så mange ord du kan før tidtakeren går ut. For å kvalifisere deg til neste runde, må du finne det lengste ordet som bruker alle bokstavene.

Text Twist setter leseferdighetene dine på prøve. Ordene blir vanskeligere og mer obskure etter hvert som du utvikler deg, så du må være ganske kompetent med det engelske språket hvis du vil nå langt.

For å hjelpe deg, har spillet en "twist"-funksjon som blander bokstavene. Dette er nyttig når du står fast og trenger et nytt perspektiv.

Flere spill som dette

Hvis du leter etter en rekke ordutfordringer, sjekk ut våre gratis ordspill. Det er en blanding av vanskelige spill og enklere titler for yngre spillere. Noen av de mest spilte titlene inkluderer Word Wipe, Pinturillo 2 og Crossword Connect.

Egenskaper

  • Bruk dine kreative språkferdigheter til å finne ulike ord
  • Morsomt spill som tester engelskkunnskapene dine
  • Tidsbestemte runder gir spenning og press
  • Økende vanskelighetsgrad gjør spillet til en virkelig utfordring

Utvikler

GameHouse står bak dette spillet.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Instruksjoner

Du begynner med en rguppe sirkler, hvor hver av dem er markert med en bokstav. Klikk på bokstaven for å plassere den i boksen ovenfor, og trykk enter når du er klar til å bekrefte ordet. Ordet dukker opp i et felt på toppen av skjermen. Det finnes også hemmelige "bingo-ord" som gir deg bonuspoeng hvis du finner dem.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan vinner du på Text Twist?

Du må finne et ord som bruker alle bokstavene på en gang.

Hvor vanskelig er Text Twist?

Text Twist er et ganske utfordrende spill, selv for engelsk som morsmål.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse