Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Text Twist

Vurdering:
8.0
(12,408 stemmer)
Løslatt:
februar 2017
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Text Twist er et uformelt spill utviklet av GameHouse, der du skal løse så mange ord som mulig med de angitte bokstavene før tiden går ut. Hvert gyldig ord bidrar til din totale poengsum.

Hvordan spille Text Twist

Text Twist har en blanding av enkle og vanskelige ord å finne. Ordene må være på minst 3 bokstaver. Du har to minutter på deg i hver runde til å finne så mange ord som mulig før tidtakeren går ut. For å kvalifisere deg til neste runde må du finne det lengste ordet som bruker alle bokstavene.

Text Twist setter lese- og skriveferdighetene dine på prøve. Ordene blir vanskeligere og mer obskure etter hvert som du går videre, så du må være ganske god i engelsk hvis du vil nå langt.

Spillet har en "twist"-funksjon som blander bokstavene for å hjelpe deg. Dette er nyttig når du står fast og trenger et nytt perspektiv.

Funksjoner

  • Bruk dine kreative språkkunnskaper til å finne ulike ord
  • Morsomt spill som tester engelskkunnskapene dine
  • Runder på tid gir spenning og press
  • Økende vanskelighetsgrad gjør spillet til en skikkelig utfordring

Utvikler

GameHouse lager dette spillet.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Flere spill som dette

Hvis du leter etter flere casual spill som Text Twist, sjekk ut vår casual kategori med hundrevis av gratis spill som ligner på denne. Her finner du en blanding av vanskelige spill og enklere titler for yngre spillere. Noen av de mest spilte titlene inkluderer Word Wipe, Word Scramble og Google Feud.

Instruksjoner

Du begynner med en rguppe sirkler, hvor hver av dem er markert med en bokstav. Klikk på bokstaven for å plassere den i boksen ovenfor, og trykk enter når du er klar til å bekrefte ordet. Ordet dukker opp i et felt på toppen av skjermen. Det finnes også hemmelige "bingo-ord" som gir deg bonuspoeng hvis du finner dem.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan vinner du på Text Twist?

Du må finne et ord som bruker alle bokstavene på en gang.

Hvor vanskelig er Text Twist?

Text Twist er et ganske utfordrende spill, selv for engelsk som morsmål.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse