Tiger Simulator 3D

145,332
rangeringer
8.9

Tiger Simulator 3D er enda et fantastisk simuleringsspill brakt til deg av CyberGoldfinch. Tigre er praktfulle og vakre dyr, nå får du sjansen til å se hvordan det er å leve som disse elegante dyrene i naturen. Du tar kontroll over en tiger og må jakte deg gjennom naturen og prøve å overleve mens du blir sterkere.

Du må jakte på mat og fange bytte for å skaffe deg næring og energi - ikke glem å drikke vann også. Over hele kartet er det forskjellige oppgaver du kan gjøre for andre dyr og karakterer for å tjene gull - du kan bruke dette gullet til å øke statistikken og effektnivået til tigeren din. Du kan også finne en tigermake og oppdra din helt egene tigerfamilie! Se hvordan det er å leve i naturen og start tigereventyret ditt!

Funksjoner

  • TIGER FAMILIE Hvis du finner en annen tiger, kan du opprette en familie. Når du utviklinger tigren din blir muligheten til å lage barn tilgjengelig. Du kan lage opptil 4 barn. Familien din kan hjelpe deg i kamp og med jakt. Det er mulighet til å oppgradere hvert familiemedlem. For å gjøre dette er det nødvendig å jakte og samle mat, og deretter mate barna eller maken din.
  • TIGER TILPASNING Tilpass utseendet til tigeren slik du vil. Det er flere skinns å velge mellom. Du kan også tilpasse skinnet til din samboer og barna. For fans av morsomme hatter er det mulighet til å ha på en rekke forskjellige hatter!
  • OPPGRADERINGER Det er en mulighet til å forbedre de individuelle egenskapene til familien og egenskapene som påvirker alle tigerene i familien samtidig. Ikke glem å oppgrader karakterene! Få XP når du gjør oppdrag, men også når du jakter. Etter å ha mottatt et level, kan karakteren din bruke det på å oppgradere angrep, energi eller liv. Det er også spesielle ferdigheter som lar deg øke hastigheten, samle mer mat, og få flere ressurser i spillet, osv.
  • DIVERSE SKAPNINGER På reisen din vil du se mange forskjellige skapninger. Noen av dem er fredelige, og noen er veldig farlige. Tigrene vil også kjempe mot farlige bosser.
  • QUESTS Ta del i ulike oppdrag. Noen ganger må du jakte på dyr, andre ganger må du se etter gamle skjeldene gjennstander, men også ha det gøy og skyte fyrverkeri. Du vet aldri hva questfigurene vil be deg om å gjøre.

Utvikler

Tiger Simulator 3D ble utviklet av CyberGoldfinch. Du kan også spille andre flotte dyresimulatorspill fra samme utvikler, som Fox Simulator og Wolf Simulator. Du kan følge utvikleren på Twitter:https://twitter.com/CyberGoldfinch

Plattform

Nettleser. Vi har også Android- og iOS versjoner.

Gjennomgangsvideo

Kontroll

  • WASD eller piltastene for å bevege på tigeren
  • Venstre museklikk for å angripe
  • Space for å hoppe
  • Shift for å løpe

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse