Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Tower Defense Clash

Vurdering:
8.7
(34,486 stemmer)
Løslatt:
august 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Tower Defense Clash er et tårnforsvarsspill der du beskytter et slott mot vedvarende angrep fra utenforstående. Plasser tårnene dine, oppgrader dem, og hold horden borte fra slottet. Fortsett framover gjennom de unike nivåene. Det handler om å tenke framover!

Slik spiller du

Legg ut på oppdraget ditt

Start reisen din som en mester i tårnforsvar og få i oppgave å forsvare en rekke slott mot umiddelbar angrep. På dette oppdraget vil du bekjempe ulike fiender, bygge og oppgradere robuste forsvarslinjer, og bruke et utvalg av episke trylleformler for å nedkjempe de angripende hordene.

Forbered forsvaret ditt

Start det første nivået og kast deg ut i handlingen. Det er en nedkjølingsperiode der du kan planlegge strategien din og bygge forsvarslinjer før hver bølge av fiender. Hvert forsvar har en unik evne, som langdistanseskudd med buer eller kraftige steinblokker med bred slagkraft. Velg klokt hvor du plasserer hvert tårn.

Oppgrader og bruk trylleformler

Hver beseiret fiende gir deg gull i sanntid. Bruk dette gullet under kampene til å plassere flere tårn og oppgradere de eksisterende. Bruk trylleformler mot store grupper av fiender for å stoppe dem i deres spor.

Beveg deg framover til uutforskede områder

Beveg deg lengre langs veien til seier og inn i nye terrasser og mer utfordrende kamper. Når du går videre til senere nivåer, venter unike forsvarslinjer og en rekke nye trylleformler. Du blir tildelt en stjernerangering for hvert nivå du fullfører. Du kan spille nivåene på nytt hvis du ønsker å forbedre poengsummen din!

Flere spill som dette

Tårnforsvarsspill er svært avhengighetsskapende og noen av de beste gratis spillene du kan spille på nettet. Når du har kjempet nok mot monstre i Tower Defense Clash, bør du sjekke ut Tower Swap og det originale Bloons Tower Defense 4.

Utgivelsesdato

Mars 2023

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse