Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Traffic Cop 3D

Vurdering:
9.2
(74,463 stemmer)
Utvikler:
Kwalee Ltd
Løslatt:
mai 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Traffic Cop 3D er et uformelt spill der du spiller som en politibetjent som håndhever veiloven. Skann bilister i nærheten og bruk informasjon fra politiets database til å avgjøre om du skal stoppe dem eller la dem gå, samtidig som du utvikler deg gjennom historien og får stadig flere oppgaver som politimann.

Slik spiller du

Loven er i dine hender

Har du alltid ønsket å ha lovens makt i dine hender? I Traffic Cop 3D kan du bestemme hvem som skal straffes eller skånes basert på informasjonen du får om sjåførene på veien. Noen sjåfører har ubetalte parkeringsbøter, andre har falske identiteter og begår større forbrytelser.

Håndhev trafikkreglene

Bruk informasjonen til å stoppe sjåfører og gi dem en lærepenge om å følge loven. I første omgang kan du gi sjåførene bøter, men senere kan du også sjekke sjåførenes ID-kort og arrestere dem hvis du finner noe mistenkelig.

Noen kriminelle vil heller prøve å stikke av enn å stoppe når du begynner å jage dem med sirenene i gang. Da kan du bruke høyttaleranlegget til å rope til dem eller kjøre dem av veien!

Er du en god eller en dårlig politimann?

I Traffic Cop 3D er det opp til deg om du er en god eller dårlig politimann, men det kan få konsekvenser hvis du velger de moralsk tvilsomme alternativene. Gjør ditt beste for å være en god politimann og gjøre en forskjell!

Klatre opp rettferdighetens stige

Etter hvert som du utvikler deg, vil du støte på unike historieoppdrag som innebærer å redde liv og håndheve rettferdighet i mer komplekse scenarier. Du kan også kaste deg ut i farligere sideoppdrag, som å jage bankranere gjennom gatene! Lås opp nye bydeler etter hvert som du fullfører flere oppdrag.

Flere spill som dette

Når du har blitt et mønsterpoliti i Traffic Cop 3D, kan du ta en titt på andre politiespill våre. To populære valg i denne kategorien er Bank Robbery og Stickman Prison. Det finnes også mange casual-spill verdt å sjekke ut hvis du ønsker å få tiden til å gå.

Funksjoner

 • Skann sjåfører og sjekk rullebladet deres
 • Stopp dem og avgjør deres skjebne
 • Gå videre gjennom historieoppdragene og lås opp flere steder
 • Fullfør farlige sideoppdrag for å beskytte samfunnet mot alvorlige forbrytelser.
 • Kjøp ulike oppgraderinger til politibilen din, eller bytt den ut med en ny!

Utgivelsesdato

 • August 2021 (iOS)
 • September 2021 (Android)
 • Mai 2023 (WebGL)

Utvikler

Traffic Cop 3D er utviklet av Kwalee Ltd. De har også utviklet det populære spillet Teacher Simulator.

Plattformer

 • Nettleser (stasjonær og mobil)
 • Android
 • iOS
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse