Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Trivia Crack

Vurdering:
8.8
(27,366 stemmer)
Utvikler:
PlayWorks Digital
Løslatt:
mars 2023
Sist oppdatert:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Trivia Crack er et morsomt quizspill der du kan teste allmennkunnskapen din og lære fantastiske fakta om verden. Lær mer ved å spille verdens mest populære quizspill. Nå er det showtime!

Slik spiller du

Spillmoduser

Klassisk

Snurr på triviahjulet og se hvilket tema som blir valgt for deg! Hvis du svarer feil, er spillet over! Svar på så mange spørsmål som mulig etter hverandre for å få høyest poengsum og flest gullmynter.

Utfordring

I utfordringsmodus kan du velge et hvilket som helst emne blant de seks tilgjengelige valgene. Du kan fortsette å svare på spørsmål på denne måten helt til du svarer feil på ett. På slutten av spillet blir du belønnet med mynter.

Party-modus

Du kan bruke de hardt opptjente myntene dine til å gå inn i partymodus, der du kan spille med opptil 7 spillere. I motsetning til den klassiske modusen kan du svare feil uten at spillet tar slutt. Spillet avsluttes når tidtakeren går ut, og spillernes poengsummer legges sammen!

Om Trivia Crack

Trivia Crack er det mest populære quizspillet på mobilen, og nå kan du spille det gratis på nettet. Test kunnskapene dine om vitenskap, historie, popkultur, geografi, musikk og mye mer! Du kan spille alene eller samle venner til en kamp på tid og kunnskap!

Flere spill som dette

Når du har mestret Trivia Crack, kan du prøve deg på en ny utfordring ved å gjette Google-søk i Google Feud. Hvis du vil ha et mer ordrikt puslespill, kan du prøve Word Wipe.

Funksjoner

  • Svar på spørsmål om 6 forskjellige emner
  • Spill quiz i tre ulike spillmoduser
  • Spill sammen med opptil 7 venner i lokalt flerspillerspill
  • Tilgjengelig på flere språk

Sist oppdatert

Jul 31, 2023

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse