Logo CrazyGames
background
107,991
rangeringer
8.8

WarCall.io er et fantasy battle royale-spill der champions kjemper i en stor flerspillerarena ved å bruke forskjellige nærkampvåpen.

Funksjoner

Kjemp i en ekstremt konkurransedyktig arena

Kjemp mot andre spillere om gull og oppgraderinger ettersom kartet reduseres i størrelse. Klikk på venstre museknapp for å angripe og hold den for å stikke og angripe fiender på avstand.

Finn oppgraderinger og oppgrader helten din

Vær på vakt for loot-kister gjennom hele arenaen. Finn dem for å samle gull og annet bytte. Noen inneholder edelstener og runer for å oppgradere utstyret ditt!

Bli sterkere og kraftigere

Du låser opp nytt utstyr som øker kraften din ytterligere når du går opp i level. Du vil kunne øke helsen, skaden, motstandsstyrken, hastigheten og mer for å sikre at du er den siste championen som står igjen på slagmarken!

Kjøp nye og unike champions

Foretrekker du å tåle alt, bruke magi eller spille raskt og unnvikende? Det er forskjellige champions du kan kjøpe med sine egne fordeler. Disse valgene roterer over tid, slik at du aldri vet hva du får.

Flere spill som dette

Bla gjennom våre .io-spill og Battle Royale-spill for mange flere spennende flerspillerkamper! Andre populære online tider inkluderer 1v1 Battle, RoyaleDudes.io, og Zombz Royale.

Utgivelsesdato

november 2020

Utvikler

Night Steed Games utviklet dette spillet, den samme utvikleren som laget EvoWars.io og SeaDragons.io.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroller

  • Venstreklikk for å angripe (hold for å lade opp)
  • Høyreklikk for å bruke spesielle angrep
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse