Battle Royale (Fortnite.io) Spill

Bla gjennom samlingen vår med gratis online Battle Royale spill. Du finner de mest spilte og nyeste Battle Royale spillene ved å bruke filtrene på denne siden.

Battle Royale-spill

Battle royale-spill er noen av de mest populære titlene som er tilgjengelige på PC og konsoll. Vi har alle hørt om Fortnite og Apex Legends. Den intense flerspillerhandlingen ligner ingenting annet - hvis du kan vinne disse spillene, vet du at du har fantastiske spillferdigheter.

Populære Battle Royale-spill

I tillegg til de populære fullverdige titlene, har du kanskje allerede hørt om noen av disse populære nettleser-baserte Battle Royale-spillene. Zombs Royale, for eksempel, er et topprangert io-spill i denne sjangeren.

En annen populær tittel er 1v1.lol, et spill hvor du må bygge og kjempe i en fartsfylt arenakamp. Dette spillet har et aktivt og svært konkurransedyktig fellesskap.

I tillegg finnes det spill som Fall Beans, et dumt og morsomt spill som henter inspirasjon fra det viralt populære Fall Guys.

Andre anbefalte spill du bør prøve er Voxiom og Surviv.io.

Battle Royale sjangeren

  • Store åpne kart med ulike steder å utforske
  • To lag eller hver spiller for seg selv
  • Et kart som fortsetter å krympe
  • Bare én overlevende spiller eller lag på slutten

I tillegg har disse videospillene som oftest felles elementer, slik som de som er oppført nedenfor:

  • Power-up kasser med våpen og rustninger
  • Ulike våpenklasser og utstyr
  • Oppgraderingssystem for karakterene

Flere spill som disse

Hvis du liker virtuelt skyting, slåssing og generell action kan du sjekke ut disse spillene for mer:

Hva er Battle Royale (Fortnite.io) Spill?

Battle Royale spill er online flerspillerspill hvor spillerne kjemper om å være den siste som står igjen. Som oftest foregår disse kampene på store arenaer med et område som krymper over tid, helt til det bare er ett overlevende lag eller én spiller som står igjen.


Vi har samlet 61 av de beste gratisspillene på entt battle royale (fortnite.io) spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-61, inkludert Rocket Bot Royale, Zombs Royale (ZombsRoyale.io), Voxiom.io, og mange andre gratisspill.
Vis Mer