Boksespill

Bli den ultimate kampkjempen med vår samling av boksespill! Det inkluderer spill med berømte motstandere i tillegg til to-spillerspill som lar deg kjempe mot vennene dine!

Av de mange kampsportene som er tilgjengelige i dag, er boksing muligens den mest populære. Noen ser på det som brutalt, mens andre elsker ferdighetene og teknikken som er involvert. Vi har alle hørt om bokselegender som Mohamed Ali, Joe Frasier og Mike Tyson, og kanskje sett et PPV-arrangement på tv. Boksere må være ekstremt tøffe, sterke og smidige. Å trene til boksing krever stå-på-vilje og besluttsomhet. Vårt utvalg av nettleserbaserte boksespill tar alt det gode med denne sporten og lar deg kjempe fra tryggheten bak datamaskinen din!

Nettleserbaserte boksespill er utrolig morsomme og har ofte enkle kontroller som alle kan lære seg. Noen boksespill har flott 3D-grafikk, mens andre har tegneseriespill. Noen boksespill er enkle 1vs1-punch-fester, og andre lar deg trene din egen mester og oppgradere ferdighetene deres osv. Alternativt er det boksespillparodier som lar deg slå en kjendis eller politiker i stykker! Uansett hvilken type boksespill du foretrekker, vil dette håndplukkede utvalget garantert inneholde noe du kan glede deg over! Ta en titt på noen av titlene nedenfor:

Punch The Trump er... ja du gjettet riktig! Et boksespill hvor du kan slå tidligere president Trump rundt for moro skyld. Ved å bruke tastaturet ditt kan du slå Trump og prøve å blokkere slagene hans. Musikken er kul, spillingen er morsom, og du kan også bruke noen spesielle bevegelser! Boxing Live 2 tar en annen tilnærming og lar deg lage din egen bokser og konkurrere i kamper. Du kan oppgradere ferdighetene deres, tilpasse utseendet deres og til og med velge kallenavnet deres. Til slutt, Boxing Physics er et vanvittig morsomt spill som lar deg kontrollere en vinglete karakter i en serie med 1-til-1-kamper. Vi håper du liker disse boksetitlene og blir en sann kampmester!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Boksespill?

 1. Fight Arena Online
 2. Boxing
 3. Punchers
 4. Boxing Stars
 5. 2D Knock-Out
 6. Boxing Fighter: Super Punch
 7. Stickman Boxing KO Champion
 8. Boxing Rampage
 9. Boxing Fist Legends
 10. HitBoxing

Hva er den beste Boksespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Boxing Stars
 2. Boxing Fighter: Super Punch
 3. Boxing
 4. Stickman Boxing KO Champion
 5. Boxing Random

Hva er Boksespill?

Boksespill lar deg blåse av frustrasjon og lange ut med noen dødelige slag og uppercuts. Ta kontroll over bokseren din og kjemp deg frem på veien mot å bli mester.


Vi har samlet 16 av de beste gratisspillene på entt boksespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-16, inkludert Fight Arena Online, Boxing, Punchers, og mange andre gratisspill.
Vis Mer