Logo CrazyGames

Helikopterspill

Våre Helikopterspill lar deg hoppe inn i cockpiten og fly helikoptre.

Populære tags

Helikopterspill i nettleseren kommer i mange forskjellige former og størrelser. Noen helikopterspill har realistisk 3D-grafikk og lar deg delta i dødelige kamper på himmelen. Andre helikopterspill har arkadeplattformstilspill med retrografikk og morsomt, siderullende, flygende kaos. Uansett sjanger er helikopterspill en haug med moro og gir en annen type opplevelse enn andre kjøre-/kjøretøysimuleringsspill. Følgende er tre eksempler på helikopterspillene vi har å tilby:

Først har vi Real Flight Simulator 2 som er et fantastisk flysimuleringsspill – du kan kontrollere en rekke helikoptre og se hvordan det er å fly disse fantastiske maskinene. Det andre spillet vi kan anbefale er Desert Force, som er et top-down helikopter arkadespill – du kontrollerer et militært helikopter og må kjempe mot en rekke forskjellige fiender på tvers av fantastiske ørkenlandskap. Til slutt har vi Copter som er et enkelt, men avhengighetsskapende plattformspill med likheter til Flappy Bird – du må holde helikopteret i luften og unngå en rekke hindringer.

Disse tre spillene gir deg en representasjon av hva du kan forvente av våre helikoptertitler – hvorfor ikke sjekke ut hvilke andre spill vi har å tilby?


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Helikopterspill?

 1. Crazy Combat
 2. War Brokers (.io)
 3. Sniper Master
 4. Copter.io
 5. Stickman World War
 6. IndestructoTank
 7. Defly.io
 8. Hanna in a Choppa
 9. Xonix Explorer
 10. Miami Shark

Hva er den beste Helikopterspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Copter.io
 2. Helicopter
 3. Copter
 4. Heli Invasion 2
 5. Air Traffic Control

Hva er Helikopterspill?

Helikopterspill lar deg virkelig teste pilotferdighetene dine, og krever god konsentrasjon. Du må passe på hvor høyt du flyr, hvilken retning du går i, og du må i tillegg passe deg for hindringer, eller til og med prøve å ødelegge mål med våpnene dine. Uansett hvilken type helikopterspill du ønsker å spille, kan du oppleve spenningen ved å fly og utforske himmelen!


Spill den beste online Helikopterspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Crazy Combat og mye mer akkurat nå!
Vis Mer