Logo CrazyGames

Stickman World War

126,045
rangeringer
9.3
Developed by  Sergey Mezhakov

Stickman World War er et 2D strategispill med en actionpakket kampanje som tar deg gjennom flere forskjellige temaer. Spillet er en moderne tilsvarende til Stickman Clans, i å med at det er med moderne våpen, tropper og bygninger. Så vel som en single player modus, og du kan ta slagene online også!

Følg Kampanjen

Foran ligger en lang vei med mange slag! Stickman World War single player tar deg gjennom en innholdsrik blanding av temaer fra apokalypse til cyberpunk og Star Wars. Du må forsvare din base fra fiendens strekmen væpnet med et stort utvalg av våpen og militære kjøretøy. Når tidspunktet er rett, gå forbi fiendens linjer og riv ned deres base. Det er over 50 unike oppgaver for deg å utføre!

Forbedre din Militære Makt

Du kan oppgradere din arme og olje arbeiderne i våpenlageret, som gjør at dine tropper blir sterkere, bedre beskyttet og bedre på å bære olje penger. Butikken gir også en midlertidig oppgradering i spillet, som gjør at oljearbeiderne kan produsere mer penger eller teppe bombe fiendens territorium.

Overlev Uendelige bølger

I overlevelsesmodus blir din strategiske planlegging å styrken til din arme satt på prøve. Desto lenger du klarer å overleve strømmen av fiendelige strekmen, jo mer penger vil du tjene til å oppgradere dine tropper og basen din.

Ta kampen online

Du kan hoppe rett inn i kampene med online multiplayer og se hvor godt dine strategiske ferdighetere klarer seg i sanntids kamper mot spillere fra hele verden.

Lignende Spill

Bla igjennom våre strategi spill for flere engasjerende strategiske titler. Stickman World War tar inspirasjon fra spill som Age of War og Stick War.

Utgivelsesdato

Mai 2021

Utvikler

Stickman World War er laget av Sergey Mezhakov. Han har utviklet og utgitt flere utmerkete spill, inkludert Stickman Supreme Duelist 2 og Stickman Destruction 3 Heroes.

Platform

⦁ Nettleser

⦁ Android

Kontroller

Mus

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse