Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Pek og Klikk Spill

Ingen god gjerning går ustraffet hen, spesielt ikke hvis du prøver å hjelpe et romvesen. Phil bestemte seg for å gjøre nettopp det, og nå er han fange på et hemmelig anlegg i eventyrspillet Riddle Transfer. Har du det som skal til for å få Phil ut derfra i live? Du er avhengig av å finne og kombinere skjulte gjenstander med andre verktøy mens du tar deg gjennom en nervepirrende historie om intriger og flukt, med en uforløst cliffhanger-slutt! Ta det med ro, du finner svarene dine i Riddle Transfer 2. Det ser ut til at Phil har en evne til å bli innesperret, siden han befinner seg i samme situasjon i Riddle School 5. Denne gangen er han tatt til fange av romvesener som har planer om å ødelegge jorden! I likhet med de tidligere eventyrene må du bruke vettet og omgivelsene dine for å komme deg ut i live og stoppe romvesenene!

Har du noen gang hatt lyst til å se en hjertevarm saga utspille seg? Hva om den hadde en bil som hovedperson? Wheely-spillene gir deg muligheten til å hjelpe Wheely med å overvinne vanlige utfordringer i verden ved hjelp av morsomme og utfordrende gåter! Hjelp Wheely med å gjøre ting som å finne aksept eller få nye dekk, for å nevne noe. Det er ikke et helt vanlig eventyr, men det er definitivt et av de spillene som får deg til å føle deg bra!


Spill den beste online Pek og Klikk Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Pepi Super Stores: Fun & Games og mye mer akkurat nå!
Vis Mer