Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Sjakkspill

Sjakkspill på nettet

I denne samlingen av spill vil du finne et variasjon av morsomme sjakkspill å spille. Hvis du ønsker å spille mot andre sjakkspillere på nettet, er det mest populære online sjakkspillet Master Chess. Et annet populært sjakkspill med flerspillermodus er Spark Chess.

Tren på sjakk

Sjakk er et ferdighetsspill der trening direkte forbedrer spillingen. Tren på sjakk gratis i spillet Chess Master. Det er mange situasjonsbaserte utfordringer å jobbe med som tester din evne til å gjøre de optimale trekkene og få din motstander i sjakk matt (samtidig som du unngår å bli sjakk matt selv!).

Sjakk med en vri

Det finnes mange variasjoner av sjakk, der noen smarte spill setter sitt eget preg på dette klassiske spillet. For spill som er basert på sjakk eller har elementer av sjakk, sjekk ut Chess Mazes og Pawnbarian.

Menneske mot maskin

I motsetning til de fleste vanlige spill der kunstig intelligens er dum som en stein, har datamaskiner ødelagt de beste sjakkspillerne siden Deep Blue slo verdensmesteren Garry Kasparov i 1997. Siden den gang har sjakkprogrammer dominert verdens beste spillere, og ført til rask utvikling av sjakkspillteori.


Spill den beste online Sjakkspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Chess Free og mye mer akkurat nå!
Vis Mer