Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Chess Online Multiplayer

Vurdering:
8.4
(51,997 stemmer)
Løslatt:
november 2022
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Chess Online Multiplayer er et gratis sjakkspill hvor du kan spille online med en venn eller mot en AI-motstander. Tjen gull for å kjøpe stilige nye sjakkbrett og brikker!

Hvordan spille

Øv mot AI

Å spille mot AI er en fin måte å forbedre sjakkferdighetene dine på. Det er ikke for lett eller vanskelig å slå AI, men hvis du er en dyktig sjakkspiller, vil du synes det er lett å slå robotene ettersom de tar mange dårlige valg.

Hvis AI-en løper sirkler rundt deg, anbefaler vi at du leser en sjakkguide for å lære mer.

Spill med venner

Sett vennene dine sjakkmatt og vis hvem som har det beste intellektet i dette tankespillet gjennom tidene. Du kan også utfordre tilfeldige motstandere på nettet og se hvordan du klarer deg mot spillere fra hele verden.

Pynt opp sjakkbrettet ditt

En proff sjakkspiller som deg vil ha et ekstravagant sjakksett for å matche ferdighetene sine. Det er her butikken kommer inn i bildet. Du kan bruke pengene dine på å kjøpe ulike temabrikker, brett, markører og mye mer.

Flere spill som dette

Chess Online Multiplayer er ett av våre mange sjakkspill. Hvis du elsker sjakk, kan du prøve noe annerledes som Chessformer, et puslespill basert på sjakkbrikker. Uno Online er også ett av våre populære og morsomme spill å spille med venner.

Utgivelsesdato

November 2022

Plattform

Nettleser (desktop og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse