Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Assault Bots

Vurdering:
8.9
(238,886 stemmer)
Utvikler:
Blayze Games
Løslatt:
oktober 2020
Sist oppdatert:
november 2022
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassifisering:

Vi vil gjerne høre tilbakemeldingene dine. Deler du din erfaring med dette skjemaet, hjelper du oss med å forbedre Assault Bots.

Assault Bots (tidligere Bot Machines) er et utmerket sanntids flerspillerkjøretøykampspill utviklet av Blayze Games. Du kan velge mellom et stort utvalg våpen og slåss mot andre kjøretøyer. Blayze Games har også utviklet Bullet Force, Plated Glory og flere andre populære spill!

Rebranding

Spillet har blitt omdøpt til Assault Bots siden 21. desember 2020.

Bot Battles

Kjøretøykampene i Assault Bots er enormt morsomme. Med enkle mekanismer får du nyte å utvikle dine strategiske evner og siktetrening for å sprenge fiendene dine. Dette blir raskt en vanedannende og morsom opplevelse.

Team Deathmatch

Nå bruker spillets modus team deathmatch. Sammen med lagkameratene dine, eliminer så mange motstandere som mulig innen tidsfristen!

Erobere flagg (eldre modus)

Foruten å ødelegge motstanderne, må du også erobre så mange flagg som mulig, dette er det kritiske målet. For å erobre flagget, må du holde kjøretøyet ditt innenfor rekkevidden til flagget, samtidig som du sørger for å forsvare deg mot fiender. Dette er en flott mulighet til å legge igjen din personlige og lagstrategi og få et konkurransefortrinn over de andre!

Tilpassing

En av de tingene som holder Assault Bots interessant er muligheten til å endre på våpenarsenalet ditt. Hvert spill gir deg plass til to våpen, og du kan velge mellom mange forskjellige våpen, inkludert minigun, maskingevær, RPG, granatkaster og mer. Hvert våpen har sine styrker og svakheter.

Du kan også legge til ting som helbredelse og turbo. Videre kan du også velge din favoritt Assault Bots til kamp ved å tilpasse både kropp og bevegelser.

Utgivelsesdato

Juni 2020.

Utvikler

Blayze Games er utvikleren av Assault Bots. De utvikler flere populære online spill som Forward Assault og de som er nevnt øverst i beskrivelsen.

Plattformer

  • Nettleser
  • Android

Sist oppdatert

Feb 22, 2024

Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse