Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Zombiespill

Bekjemp zombiene og unngå å bli til en selv! Det er plenty med actionfylte zombiespill å velge mellom her. Bruk filtrene for å sortere etter topp, mest spilt og nyeste.

Hundrevis av gratis zombiespill

Frigi besettelsen med zombiapokalypsen!

Zombiapokalypsen. Et av de mest gjentatte temaene innen dataspill og filmer. Ofte forårsaket av en raskt smittsom sykdom som ikke kan holdes tilbake. Troverdigheten i et slikt scenario er en av grunnene til at zombiespill er så populære å spille på nettet. Det finnes hundrevis av gratis zombiespill som lar deg oppleve dette skremmende scenariet i sanntid.

Spill de beste zombiespillene på nettet

Å overleve mot horder av zombier kan være en morsom utfordring. Men noen ganger vil du bare kjøre ned zombier i sakte film mens du kjører bil. Sjekk ut Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls! for det.

Det klassiske overlevelsesspillet har stadig mer intense bølger av zombier som tester evnen din til å holde hodet kaldt under press. Infected Days er et strålende, actionfylt spill i dette formatet. Sjekk også ut Stickman: Legacy Zombie War!

En annen spennende måte å oppleve dette apokalyptiske scenariet på er sammen med venner på nettet. Sjekk ut Zombs Royale eller Zombie Hunters Online for å slakte zombier i topp-ned-kaos.

Uansett hvilken type zombieapokalypse-spill du leter etter, finner du det her. Bla gjennom samlingen for mange flere toppspill.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Zombiespill?

 1. Build and Crush
 2. Sandbox City
 3. Plant Squad
 4. Mini Royale: Nations
 5. Castle Wars: Middle Ages
 6. SandStrike.io
 7. Castle Wars: New Era
 8. Dead Land: Survival
 9. Monster Shooter Apocalypse
 10. Pixel Shooter

Hva er den beste Zombiespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Stickman Epic
 3. TankCraft
 4. Zombie Outbreak Arena
 5. Dead Land: Survival

Hva er noen undervurderte Zombiespill?

 1. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Hva er Zombiespill?

Zombiespill er en underkategori av skrekkspill som inneholder zombier. Du må oftest prøve å overleve mot massene av disse skrubbsultne, gjenoppståtte likene for å unngå at du også blir en av dem. Det er ofte et overlevelseselement, men du vil finne flerspiller, en-spiller, 2D plattformere og mange andre morsomme spill med zombier.


Spill den beste online Zombiespill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Build and Crush og mye mer akkurat nå!
Vis Mer