Zombiespill

Bekjemp zombiene og unngå å bli til en selv! Det er plenty med actionfylte zombiespill å velge mellom her. Bruk filtrene for å sortere etter topp, mest spilt og nyeste.

100vis av gratis zombiespill

Slipp løs din besettelse av zombieapokalypsen

Zombieapokalypsen. Et av de mest gjenbrukbare temaene i videospill og filmer. Ofte forårsaket av en raskt smittsom sykdom som ikke kan holdes tilbake. Sannsynligheten til et slikt scenario er en del av grunnen til at zombiespill er så populære å spille på nettet. Det er hundrevis av gratis zombiespill å spille som hjelper deg å oppleve dette skremmende scenariet i sanntid.

Spill de beste zombiespillene online

Å overleve mot horder av zombier kan være en morsom utfordring. Men noen ganger vil du bare kjøre zombier ned i sakte film mens du kjører bil. Sjekk ut Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls! for det.

Et klassisk overlevelsesspill har bølger av zombier som blir mer og mer intense, og som tester din evne til å holde deg fokusert under press. Infected Days er et suverent, actionfylt spill som bruker dette formatet. Sjekk også ut Stickman: Legacy Zombie War!

En annen spennende måte å oppleve dette apokalypse-scenarioet på er online med venner. Sjekk ut Zombies Royale eller Zombie Hunters Online for litt top-down zombiedrap-kaos.

Uansett hvilken smak av zombie-apokalypse-spill du søker, finner du det her. Bla gjennom samlingen for mange flere topptitler.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Zombiespill?

 1. Horde Killer: You vs 100
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 3. Paper Minecraft
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. 12 MiniBattles
 6. Zombies Shooter: Part 2
 7. Zombie Arena
 8. Pixel Shooter
 9. Zombies Shooter
 10. Stickman: Legacy of Zombie War

Hva er den beste Zombiespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. 12 MiniBattles
 2. Dead Zed
 3. Zombies Can't Jump 2
 4. Monkey GO Happy: Stage 463
 5. Zomball

Hva er Zombiespill?

Zombiespill er en underkategori av skrekkspill som inneholder zombier. Du må oftest prøve å overleve mot massene av disse skrubbsultne, gjenoppståtte likene for å unngå at du også blir en av dem. Det er ofte et overlevelseselement, men du vil finne flerspiller, en-spiller, 2D plattformere og mange andre morsomme spill med zombier.


Vi har samlet 203 av de beste gratisspillene på entt zombiespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Horde Killer: You vs 100, Zombs Royale (ZombsRoyale.io), Paper Minecraft, og mange andre gratisspill.
Vis Mer