Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Tankspill

Stridsvognspill - ta kontroll over disse enorme mekaniske beistene og dominer slagmarken

Hvis du elsker militærbaserte spill og mekanisk krigføring, kommer du til å elske våre stridsvognspill! Det finnes ingenting som er mer tilfredsstillende enn å klatre opp i en enorm stridsvogn, rotere kanonen din på 90 mm og sprenge et motstanderskjøretøy eller struktur i stykker! Stridsvognspill er utrolig gøy, og våre stridsvogntitler dekker alle aspekter av denne sjangeren; fra realistiske 3D-stridsvognskytespill til morsomme arkadespill med tegneseriestridsvogner. Her er tre eksempler på stridsvognspillene vi tilbyr:

Først har vi Tank off - dette er et klassisk tredjepersons stridsvognsspill hvor du drar ut på slagmarken med ulike moderne stridsvogner. Du må manøvrere deg gjennom hvert kart og prøve å eliminere så mange motstandere som mulig! Deretter har vi Diep.io, et fantastisk flerspillerspill basert på stridsvogner - i dette spillet kontrollerer du din egen kampstridsvogn og må ødelegge gjenstander og andre spillere for å oppgradere våpnene og statistikkene dine. Til slutt har vi Call of Tanks - et actionspill hvor du plasserer ut stridsvogner på slagmarken for å beseire motstanderen din.

Hvorfor ikke prøve ett av de nevnte stridsvognspillene eller se hvilke andre spill vi har tilgjengelig? Vi lover at du vil påføre ødeleggelse i løpet av sekunder!


Spill den beste online Tankspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Age of Tanks Warriors: TD War og mye mer akkurat nå!
Vis Mer