Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Airport Clash 3D

Vurdering:
9.1
(61,796 stemmer)
Utvikler:
Freeway Interactive
Løslatt:
oktober 2019
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)

Airport Clash 3D er en episode av skuddspillserien Clash 3D, akkurat som Subway Clash Remastered og Sniper Clash 3D. Bruk minigunen din og hjelp dine medraiders å bombardere fiendens base!

I dette Battle Royale-spillet må du skyte for å drepe og prøve å samle så mange drepte som mulig. Spillet er satt i en forlatt flyplass midt i en verdenskrig. Flyene er satt på bakken, og du kan bruke dem som dekning når du kjemper mot fienden.

Velg mellom et utvalg forskjellige karakterer, inkludert en kommandosoldat som bærer en minigun. Pistolen har ubegrenset ammunisjon, og du kan slippe løs helvete med en haglgevær fra konstante kuler. Spillet har likheter med Rocket Clash, og er en av de beste flerspillerspillene tilgjengelig.

Husk at du også kan bruke forskjellige bevegelser, som knivvridninger, i tillegg til å skyte fiendene med våpnene dine. Fortsett å beveg deg, dekke deg, og prøv å ta så lite skade som mulig. Dette spillet har likheter med Farm Clash 3D, men kartet har en helt annen setting.

Bortsett fra grunnleggende spilling, har spillet også et utvalg prestasjoner og gjenstander som kan låses opp. Når spillerne får flere drepte, kan de låse opp gullskinn for våpen. I tillegg kan de også låse opp forskjellige hodene for karakterene sine. Tilpasningen er flott og legger til et ekstra element i spillingen.

Dersom spillerne vil holde oversikt over deres poeng og drepte, finnes det også en ledertavle. I tillegg, mens spillerne stiger i nivå, kan de øke sine evner innen helse, våpenskade, og våpennøyaktighet. Dette bidrar til å forbedre deres spilleytelse og overlevelsesevne.

Hopp inn på denne forlatte flyplassen i dag, skyt for å drepe, og prøv Airport Clash 3D!

Utgivelsesdato

Oktober 2019

Utvikler

Freeway Interactive utviklet dette spillet.

Plattform

Nettleser. Vi har også en Android-versjon.
Annonse
Google Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse