135,662
rangeringer
9.1

Prøv deg på julenissen i Winter Clash 3D! Winter Clash 3D er et spill med juletema i Clash 3D-serien. Du er ved julenissens side mot de onde alvene. Dette er nok en fantastisk tittel fra den spennende Clash 3D-serien og gir deg mer kaotisk action i første person.

Dette spillet har likheter med både Farm Clash 3D og Subway Clash 3D, men dette spillet har et morsomt vintertema. Jingle Bells spiller i bakgrunnen, og du kan se et juletre og gaver også. Fortsett å bevege deg og bruk de forskjellige gjenstandene som dekning for å unngå å bli skutt.

På banen med tittelen "Docks" kjemper du over et havneareal komplett med vann å svømme i. Hver spiller er utstyrt med en dødelig snikskytter rifle som er one-shot kill hvis du treffer et hodeskudd. Prøv å no-scope, eller bruk siktet til å zoome inn for å skyte nøyaktig.

Av alle Clash 3D online-spill, er dette egnet for vinter og jul. Ikke glem at du kan oppgradere karakteren din for å øke våpenskade, nøyaktighet og helse - dette vil forbedre overlevelses evnen din. Når du spiller, kan du også låse opp gyldne våpenskin og forskjellige hatter til karakteren din.

Ha det gøy når du prøver å ta ned de onde alvene i Winter Clash 3D i dag!

Utgivelsesdato

Desember 2019

Utvikler

Freeway Interactive utviklet Winter Clash 3D. Prøv også de andre episodene, for eksempel Sniper Clash 3D og Subway Clash Remastered.

Plattform

Nettleser (PC og mobil)

Gjennomgangsvideo

Kontroll

  • WASD eller piltastene: bevegelse
  • C: dukke
  • Space: hoppe
  • Tab: poeng tavle
  • Høyre museklikk: sikte
  • Venstre museklikk: skyte

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse