Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Ninja Clash Heroes

Vurdering:
9.1
(83,365 stemmer)
Utvikler:
Freeway Interactive
Løslatt:
september 2020
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Ninja Clash Heroes er et 3D-skytespill med et japansk ninja-tema. I denne Clash 3D versjonen kan du velge fra en rekke helter til å brukes i kampen!

Funksjoner

Velg din Ninja Clash Hero

Ninja Clash Heroes 3D har forskjellige helter, hver med sitt eget våpenarsenal, helsestatistikk og unike buffs. Finn en helt som er OP og slipp fri din indre ninja! Jo flere drap du får med en helt, jo lenger vil du komme deg opp i nivå og tjene større HP.

Kjemp en krig i en gammel japansk setting

Utforsk et historisk område hvor du spiller som en tungt bevæpnet ninjahelt fra det 21. århundre. Ta kampen mot fiendelaget ved å bruke våpenet du har valgt, og oppnå den høyeste poengsummen din til nå. Rak inn stjernene og nå den online daglige ledertavlen.

Plukk opp power-ups rundt på kartet

Bruk helsepakker og raske sko som en ekte samurai-kriger for å forlenge overlevelsen. Bruk de eldgamle trampolinene til å kaste deg over kartet og overraske fiendene dine!

Skaff deg esker fulle av loot

Bruk stjernene du tjener til å åpne esker fulle av nye våpen, våpenskins, power-ups og attraktive nye antrekk, slik at du ser fresh ut på slagmarken.

Flere spill som dette

Bla gjennom våre tredjepersons skytespill og FPS-spill for mer actionfylte skytespill. Populære titler å hoppe inn i etter dette inkluderer BuildNowGG, Sandbox City, og Downtown 1930s Mafia.

Utgivelsesdato

mai 2020

Utvikler

Ninja Clash Heroes er utviklet av Freeway Interactive, utvikleren av den populære Clash 3D-serien, som f.eks. Subway Clash og Airport Clash 3D, blant andre.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Kontroll

  • Venstre museklikk for å skyte
  • Høyre museklikk for å sikte inn våpenet
  • WASD eller piltastene for bevgelse
  • Space for å hoppe
  • G for å kaste granater

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse