Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Awesome Tanks 2

Vurdering:
9.0
(9,797 stemmer)
Løslatt:
mars 2021
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Awesome Tanks 2 er et stridsvognspill hvor du kjemper mot andre stridsvogner i en topp-ned 2D arena. Sving taktisk for å ta dekning og avfyr kanonene dine for å rive ned fiendens stridsvogner! Den fartsfylte handlingen er vanedannende.

Slik spiller du

Ta ut stridsvogner

Du starter spillet med $0 og må skaffe deg fremgang ved å sprenge fiendens kjøretøy og samle mynter. På slutten av hvert nivå blir du belønnet med myntene du har plukket opp for å kjøpe ytelses- og våpenoppgraderinger.

Oppgrader arsenalet ditt

Du kan nyte spenningen av å ødelegge stridsvogner ved bruk av kanoner, flammekastere, laserstråler, raketter og mer med våpenoppgraderingene.

Ytelsesoppgraderinger, spesielt pansring, vil bidra til å beskytte stridsvognen din mot tung ild. Bevegelseshastighet er også nyttig for unnvikelse, spesielt mot målsøkende missiler!

Bearbeid deg gjennom nivåene

Hvert nivå blir litt mer utfordrende og gir større belønninger for oppgraderinger. Det er viktig å kjøpe oppgraderinger slik at du kan beseire den stadig økende tilstedeværelsen av militære styrker og supertanker med høyere HP. Hvis det er for vanskelig, kan du justere vanskelighetsgraden!

Motta prestasjoner

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikk-meny som viser hvor mange stridsvogner du har drept og den totale ødeleggelsen du har påført så langt, så ikke hold deg tilbake. Dine prestasjoner vil også vises i statistikk-menyen.

Flere spill som dette

Er du glad i å spille top-down stridsvogner action spill? Sjekk ut Tanko.io, et lignende spill med online kamper. Bla gjennom stridsvogn-spillene våre for flere alternativer!

Funksjoner

  • Vanedannende og fartsfylt action
  • Taktisk utformede arenakamper
  • Forbedre stridsvognen din med et kraftig arsenal av oppgraderinger
  • Tjen penger mens du avanserer gjennom 15 nivåer

Utgivelsesdato

Juli 2012

Utvikler

Awesome Tanks 2 er utviklet av Alexander Gette. Denne versjonen er laget av Mad Buffer.

Plattform

Nettleser

Kontroll

  • WASD eller piltastene for bevegelse
  • Venstre museklikk for å skyte
  • Tall knappene for å bytte våpen
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse