Logo CrazyGames

Awesome Tanks 2

7,922
rangeringer
9.0

Awesome Tanks 2 er et tankspill hvor du kjemper mot andre stridsvogner i en top-down 2D arena. Styr taktisk for å ta dekning og skyt kanonen din for å rive fiendtlige stridsvogner i filler! Den fartsfylte actionen er avhengighetsskapende.

Hvordan spille

Utslette tanker

Du starter spillet med $0 og du får penger ved å sprenge fiendtlige kjøretøy og samle mynter. På slutten av hvert nivå blir du belønnet med myntene du samlet, som du kan bruke på å kjøpe ytelse- og våpen-oppgraderinger.

Oppgrader arsenalet ditt

Nyt spenningen ved å ødelegge stridsvogner med kanoner, flammekastere, laserstråler, raketter og med mer når du oppgraderer våpnene dine.

Oppgraderingene, spesielt panzer, vil bidra til å holde stridsvognen din beskyttet mot kraftig ild. Kjørehastighet er også nyttig for unnvikelse, spesielt mot følgeraketter!

Beveg deg gjennom banene

Hver bane blir litt mer utfordrende og du får mer betalt. Det er viktig å kjøpe oppgraderinger, slik at du kan beseire de stadig økende militærstyrkene og supertankene som har mye liv. Hvis det er for vanskelig, kan du justere vanskelighetsgraden!

Tjen prestasjoner

Awesome Tanks 2 har en stats meny som viser antall drepte og totale ødeleggelsen som du har påført så langt, så ikke hold noe igjen. Prestasjonene dine vil også vises i statistikkmenyen.

Flere spill som dette

Liker du å spille tankspill sjekk ut våre actionspill? Sjekk ut SuperTanks og Tanko.io for to lignende spill med online slag. Bla gjennom vår tank spill for mer!

Funksjoner

  • Avhengighetsskapende, fartsfylt action
  • Taktisk utformede arenakamper
  • Forbedre stridsvognen din med et arsenal av oppgraderinger
  • Tjen penger når du går gjennom de 15 banene

Utgivelsesdato

Juli 2012

Utvikler

Awesome Tanks 2 er utviklet av Alexander Gette. Denne versjonen er laget av Mad Buffer.

Plattform

Nettleser

Kontroll

  • WASD eller piltastene for bevegelse
  • Venstre museklikk for å skyte
  • Tall knappene for å bytte våpen
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse