Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Little Alchemy

Vurdering:
9.3
(8,609 stemmer)
Utvikler:
GamePix
Løslatt:
juni 2016
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Little Alchemy is a creative and educational crafting game where players combine different elements to create new items. Starting with basic elements like air, earth, fire, and water, players mix these to produce more complex items.

Du kan spille Little Alchemy Classic gratis i nettleseren din! Hvis du ønsker å spille oppfølgeren, så er det Little Alchemy 2.

Slik spiller du

Start med det grunnleggende

Det finnes fire elementer å starte med. Dette er ild, vann, jord og luft. Spillet oppmuntrer til utforskning og eksperimentering, ettersom hver kombinasjon låser opp unike gjenstander, og bidrar til en voksende samling av elementer å utforske. Dette er en engasjerende måte for spillere i alle aldre til å lære om ulike kombinasjoner og resultatene de fører til i et virtuelt miljø.

Bland elementene

Du kan få tilgang til de tilgjengelige elementene i sidepanelet. Hver gang du lager en ny gjenstand, vil den vises der! Lerretet kan bli litt rotete når du tester ut flere elementer, så det finnes en oppryddingsknapp nederst til høyre som du kan bruke for å tørke tavlen ren.

Alkymi-kombinasjoner

Recloak oppdaterer stadig Little Alchemy Classic med nye gjenstander du kan lage. For øyeblikket finnes det 560 gjenstander å oppdage i dette originale spillet.

Noen kombinasjoner er mer åpenbare enn andre, og det finnes ofte flere måter å lage en ny gjenstand på. Noen kombinasjoner er logiske, mens andre krever mer kreativ og utradisjonell tenkning. Her er noen grunnleggende kombinasjoner så du kan forstå hvordan Little Alchemy fungerer:

  • Ild + Jord = Lava
  • Jord + Luft = Støv
  • Damp + Luft = Sky
  • Jord + Lava = Vulkan
  • Ild + Stein = Metall

Dette er alle logiske kombinasjoner. Noen kombinasjoner virker kanskje ikke like åpenbare, for eksempel å blande vann og hest for å lage en flodhest. Noen ganger må du tenke utenfor boksen og blande elementer som du ikke forventer at skal skape noe, bare for å se hva som skjer.

Tips

Hvis du kommer til et punkt der du ikke lenger finner kombinasjoner, finnes det omfattende guider på nettet som kan hjelpe deg, for eksempel på Fandom-siden.

Flere spill som dette

Hvis du liker å mikse og matche gjenstander for å lage nye ting, bør du sjekke ut flere av sammenslåingsspillene våre! En veldig populær og morsom tittel er Farm Merge Valley.

Utvikler

Little Alchemy er utviklet av Recloak.

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse